Resan var bokad sen ett par veckor tillbaka och vi var så jävla taggade på att åka iväg, ja komma bort lite. Äntligen skulle vi få se lite mer av världen. Det som gjorde de hela lite speciellt var att min sambo inte har varit utomlands innan så då blev det extra skojigt. Vilken resa de var helt jävla underbart det enda som saknades var barnen då de var hos deras mamma den veckan tråkigt nog men va tusan det går ju fler tåg, nu när man har varit ute och sett lite så får man ju blodad tand och vill åka igen.

Tog mig an utmaningen om att gå på sanddynorna... Det var en upplevelse måste jag säga det var en sån grej som man bara gör en gång i sitt liv. Varmt som bara den och som grädden på moset så höll jag på att svimma.. Bra jobbat Emma verkligen! Dum och envis som man är :)

Här kommer lite bilder från resan :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Erbjudandet kom och jag kunde inte tacka nej det var dags för syrrans bal och istället för att gå till en riktig makeup artist så frågar hon lilla mig som är utan utbildning, det enda jag har gjort är att leka lite framför spegeln. Skit glad som jag var så började jag kolla på olika videos på Youtube och blev som besatt.. Vad tycker ni själva om resultatet kommentera gärna vad ni tycker. :)

syrran och hennes kille :)

Likes

Comments

Då var det äntligen dags för det första ultraljudet, så som jag hare väntat på att den dagen skulle komma, jag vill inte påstå att jag var överlycklig för att gå dit då jag fick veta förra gången jag var gravid att barnet var dött. ,Så för de flesta är det säkert spännande och mysigt för att se den lilla i magen men just för mig var det bara en oro som spred sig i kroppen på mig ville bara att allt skulle vara över.

När jag väl sitter i väntrummet likblek och svettas som en gris, tittar mig omkring och ser andra par i väntrummet och de ser inte det minsta nervösa ut. Det känns som tiden står stilla är så jävla rädd för vad barnmorskan ska säga. Jag förbjöd min sambo att följa med då jag tyckte det var enklare att ta smällen själv än om han skulle sitta med mig och trösta. Jag har alltid har problem med att visa mina känslor så därför tog jag det beslutet om att gå ditt själv.

Efter att jag hade stirrat i varenda tidning som låg där som ropades mitt namn upp och när jag ställde mig upp så kändes mina ben som spagetti det var knappt att de bar mig.

När jag väl kommer till rummet för att lägga mig på britsen så börjar jag att skaka och sköterskan frågar mig om jag fryser och jag svarar utan att tänka mig för.. " Jag är så jävla nervös, så jag vet inte vart jag ska ta vägen" sköterskan klappar mig på benet och säger till mig att allt kommer att gå bra. För mig själv tänkte jag på att de sa de förra gången också och hur gick de då?!

När den där iskalla kladdet är på magen så börjar jag slappna av lite mer men jag vågar fortfarande inte att kolla på skärmen till slut så säger sköterskan till mig titta här ska du få se. Lite motvilligt kollar jag och får se en liten plutt som ligger därinne och de lilla hjärtat som slår för fullt, den lever ajgf kan knappt tro mina ögonen.

Jag kände att tårarna var på väg och jag säger till sköterskan " Tack så hemskt mycket, detta är helt fantastiskt". Lyckan var enorm, nu förhoppningsvis skulle jag äntligen få bli mamma. :)

Likes

Comments

Den 9 september var dagen då vi fick reda på att vi var gravida jag kunde knappt tro att det var sant. chockad som jag var fattade jag ingenting.. Hur hade det gått till? Jag som hade gått på preventivmedel under en längre tid. 

det tog en stund innan man fattade att man var gravid på riktigt trodde inte att jag kunde bli gravid då jag hade haft ett missfall innan och att jag fick reda på att det skulle vara väldigt svårt för mig att bli gravid igen då jag hade stora cystor på mina äggstockar.

Efter att kollat på graviditetstestet 20 ggr så man inte såg i syne så blev det bekräftat av både sambo och syster att vi var gravida. Jag var så jävla lycklig men också rädd då jag hade ett missfall i bagaget och ville verkligen inte va med om de igen då min högsta önskan är att få bli mamma på riktigt. Hoppas att min önskan går i uppfyllelse. :)


Likes

Comments

överraskningar är väl ändå det bästa som finns, speciellt om det planeras av någon som man tycker väldigt mycket om, min sambo kom på den lysande idén om att vi skulle åka till Göteborg över helgen och gå på Universeum och även kolla stan, så jävla mysigt! :)

Så vi satte oss i bilen hela familjen och bilade till Göteborg efter några kisspauser och matstopp så var vi äntligen framme, tror klockan var nästan 10, det tar alltid lite längre tid än planerat när man har barnen med sig. Vi hann knappt checka in förrän vi däckade allihopa.

Vaknade upp på morgonen och kände att livet var helt jävla underbart, jag tror man behöver komma hemifrån ibland det är nyttigt för hela familjen och även för en själv. Pricken över i:et denna morgon var hotellfrullen som värmde gott i lilla magen.

Universeum stod på schemat denna dag och det såg jag verkligen fram emot då jag aldrig har varit där, har bara kollat på bilder på nätet. Det var verkligen en upplevelse som jag sent kommer glömma tror nästan jag uppskattade det mer än vad barnen gjorde. Kände mig lite som ett barn på julafton ;)

Efter att vi hade varit där så gick vi runt lite på ett köpcentrum där vi kollade in olika affärer bland annat så kollade vi lite på kläde,r smink mm. Självklart så kan ju inte jag hålla fingrarna i styr när det kommer till sminket så det blev två läppstift i snygga höst färger. Efter detta köpet så bestämde vi att dra oss hemåt då min sambo inte är jätte förtjust i att gå i butiker men gör det för min skull då jag älskar det. efter några timmar i bilen så var vi äntligen hemma.

Låter bilden tala för sig själv... japp fågeln pickade på min då jag hade vattendroppe på axeln och ja jag blev livrädd :)


Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg. Här kommer jag skriva om mina intressen samt hur vardagen ser ut för mig och min familj. Hoppas att jag kommer kunna underhålla er.
Likes

Comments