De siste dagene har jeg prøvd ut fire forskjellige primere i forskjellige prisklasser. Les om hvilken primer jeg syntes var best.

Til å starte med må jeg fortelle at jeg har normal til tørr hud. Ren kvisefri hud med minimalt med porer.

Første primeren jeg testet var NYX studio perfect photo-loving primer. Den har en luftig konsistens og gjennomsiktig gelkrem. Min mening er at det er helt grei.. syntes ikke at den utgjør så stor forskjell med eller uten primer. Pris: 89,-

Smashbox photo finish primer water er overlegent ovenfor Nyx sin. Denne kan både brukes til primer og settingspray. Uten silikon, alcohol og olje. Denne får virkelig sminken til å sitte en sommervarm dag. Pris: 365,-

Nivea sensitive men er den tredje jeg prøvde. Dette er egentlig en aftershave krem for menn. Å ja, det lukter litt mann i begynnelsen men når sminken er på plass lukter det ingenting. Denne syntes jeg var fantastisk. Lett krem, som må tørke inn i huden før foundation appeleres for best resultat. Denne gir huden en myk finish og en nydelig resultat. Pris:119,-

Sist men ikke minst HM sin egen mattifying face primer for combination skin. Denne er en hvit litt klissete krem som man ikke må bruke mye av lærte jeg fort. Og skal bare lett klappes på. Tørker fort og får sminken til å sitte fint på hele dagen. Men gjerne bruk en settingspray over for optimalt resultat. Pris: 99,-

Så på første plass må jeg nok si den dyreste er best. Smashbox sin 2 i 1. Så kommer Nivea sensitive på en veldig god nr to. På tredjeplass må jeg gi denne til hm sin face primer og sist men ikke minst nyx sin photo-loving primer.

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Du har vel noen ganger hatt en skikkelig bad hairday. Min er i dag. Jeg dusjet i går kveld og satt håret i en dott, men det var vått. I dag tok jeg ut dotten for å fikse håret, men det var så å si umulig! Det sto til alle kanter og var frizzet veldig. 

HVA SKAL JEG GJØRE NÅ?

Jeg fant frem sunsilk mineraleres sin leave-in spray conditioner og sprayet og gredde i vei, men det hjalp ikke. Så tok jeg frem GLISS sin 11 in 1 hair beautifier cream, men ingen forskjell. Så tenkte jeg rett å slett at jeg må kjøpe meg en bra balsamspray. Men jeg trenger det nå egentlig. Så jeg fant frem en spruteflaske fylte opp med vann og balsam og spayet håret mitt flatt igjen. Så det jeg skal frem til er at det er ikke alltid de dyre produktene som er best. Vær kreativ! 

Xo

Likes

Comments

Heia! Sminke har vært en del av hverdagen min så lenge jeg kan huske. Startet tidlig med å snike meg oppi sminkepungen til storesøster. "Hm, hva er dette her" tenkte jeg. Men hvem har ikke hatt mascara på leppene og leppestift i panna? Glad jeg ikke fortsatt gjør det da, selvfølgelig!

Så på denne sminkerelaterte bloggen kommer jeg til å legge ut tips, triks, produkttesting (ikke anongse), hot or not, giveaways, sminke videos og produktanbefaling.

Xo

Likes

Comments