Heihei!

I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere en kjapp "how to" på hvordan man kan lage en enkel og kjapp winged eyeliner. Det viktigste å tenke på når du skal gjøre en eyeliner er å ikke gi opp. En skarp og fin eyeliner krever øving.


1. Det første jeg gjør er å lage en rett strek ut fra kanten på øyet. Start litt inn på vippekanten å dra den ut. Det kan være lurt å ikke lage en veldig lang wing i starten. Eyelineren jeg bruker for å gjøre denne lineren er NYX Professional Makeup sin "Epic Ink Liner".

2. Så tar jeg å drar en strek fra ytterst på streken vi lagde først og skrått ned mot vippekanten, så fyller jeg inn.

3. Til slutt tegner jeg en linje fra innerst i øyekroken og kombinerer den med wingen jeg lagde i stad. Da er det bare å ta på mascara og eventuelt noen falske vipper for en fullstendig look!


Jeg håper dere lærte noe av dette innlegget og at dere kanskje fikk litt inspirasjon til å eksprimentere med liner hvis dere ikke bruker det så ofte.


Siri

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heihei! Valentines nærmer seg med stormskritt og i den anledning har jeg laget en øyenskygge look som passer perfekt enten du skal på en date eller kanskje bare ha en koselig kveld med venner.


1. Start med et rent øyelokk. Bruk en hudfarget base på øyelokket slik at øyenskyggen holder lengre. Jeg brukte en "Paint Pot" fra Mac i fargen "Soft Ochre".

2. Sett krem øyenskyggen med en hudfarget øyenskygge, slik unngår du at øyenskyggen creaser. Jeg bruker fargen "Heaven" fra Too Faced sitt "Natural eyes palette"

3. Så bruker jeg en lys brun farge som overgangsfarge i globalen. Jeg bruker fargen "Beach" fra Kylie Cosmetics sitt "Burgundy palette"

4. Så går jeg inn med en rosa farge helt ytterst på lokket. Jeg bruker fargen "Burgundy" fra Kylie Cosmetics sitt "Burgundy palette"

5. Pass på å bruke en blending kost mellom hver farge du går inn med slik at du får naturlige overganger.

6. Så går jeg inn med en champagnefarge med litt shimmer på lokket. Dette gjør at øyet blir mer åpent. Jeg bruker fargen "Silk teddy" fra Too faced sitt "Natural eyes palette"

7. Tilslutt går jeg inn med en eyeliner og lager en enkel wing. Jeg bruker NYX sin "Epic Ink Liner". Det kommer et eget innlegg på hvordan du kan lage den perfekte winged eyeliner.

Produktliste:

Mac Cosmetics Paint Pot "Soft Ochre"195 kr

Too faced "Natural eyes palette"388kr

Kylie Cosmetics "Burgundy palette" 330kr

NYX professional makeup "Epic Ink Liner" 117kr


Håper dere likte looken og at den var nyttig! Kos dere på valentines <3 Gjerne kommenter hva slags looker dere ønsker å se på bloggen videre.


Siri

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg!

På denne bloggen vil du se sminke relatert innhold.

Alt fra omtaler, førsteintrykk, looks og mye mer!

Instagram//Pinterest

Jeg håper du har lyst til å følge med videre på bloggen min


Siri

Likes

Comments