Halmstad

Här kommer min helg!

I fredags morgon drog jag och V till Halmstad. Var runt 30 grader hela dagen så vi spenderade hela dagen på Tylösand och badade och solade.

När vi kände oss klara runt 19 tiden drog vi in till stan. Vi åt hamburgare bägge två och den var helt okej. Vi köpte sedan lite snax. Klänningen jag bar är från gina men finns tyvärr inte kvar :(

Vi åkte iallafall tillbaka till stranden sen och kollade på solnedgången. Den var helt magisk.

I lördags blev det lika så. Stranden hela dagen och insåg när vi var påväg hem hur mycket jag bränt mig haha. Vi åkte iallafall hem runt 16 tiden. Klänning från H&M och oxå tyvärr slut :(

När vi kom hem var vi såklart jättetrötta men vi bestämde oss för att njuta av vädret till max så vi tog med en flaska rödvin och köpte engångsgrill och lite kött med potatissallad och grillade på Vätter stranden. Väääldigt mysigt och lika så där sjukt fin solnedgång.

Vaknade dock sedan i söndags med att jag inte kunde prata. Min underläpp svullnade upp och blev 4 ggr så stor. Jättekonstigt och jag satt med isklabbar hela dagen i undran om vad fan som hänt.

Linne / Kjol / Väska (liknande) / Skor

Svullnaden la sig lite iallafall så jag och V tog bussen ner till stan och tog en lunch och gick en liten sväng på stan. Sen blev det plockmat till kvällsmat. Har ni haft en fin helg? Min har varit jättemysig.

Gillar

Kommentarer