Hej!
Idag börjar jag jobba och är så nervös!!! Men jobbar bara från 15 - 19 så är ganska skönt:) så nu blir det att göra sig i ordning och sedan åka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 43 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa nu sitter jag i soffan och tittar på tv! Är helt slut i kroppen av gårdagens tävling:) Men annars i kväll händer inget. Kan sitta uppe länge ( om jag orkar ) idag för är ledig i morgon efter som jag börjar jobba på tisdag:) Men nu ska jag titta på Face off så vi hörs;-)

  • 55 Readers

Likes

Comments

Nu är man på väg efter en lång tävlkngsdag i Eskilstuna. Och det gick knte så jätte bra i teamet:( men typ i mitten av programet så hände något med mitt knä, så fick gå med bandage på prisutdelning! Alltså det är det pinsamaste jag har gjort!!!!
Men nu är vi på väg hem och ska snart äta! Men vi hörs;)

  • 59 Readers

Likes

Comments

Halloj
Nu ska jag snart dra till träningen:) är sista träningen innan tävling och är faktisk nervös!!
Men idag har jag inte gjort något speciellt. Fick sluta tidigare och det är ju aldrig fel.Skulle slutat vid halv fem men blev två i stället:) Men nu ska jag göra mig i ordning så vi hörs!


Hittade denna bild på mig och min lillebror;-)

  • 75 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag varit i skolan och det har gått bra:) hade ett lite samtal med studievägledaren för vi ska välja inviduella val nu och jag har ingen aning vad jag ska välja!!
Men i kväll ska jag inte göra något speciellt bara ta det lungt;) så vi hörs!

Likes

Comments

Hej!
Detta är mitt första inlägg här på denna blogg:) och jag tänkte beskriva mig lite som person. Jag heter linnea och jag är 16 år som bor i småland. På fritiden gillar jag att vara med kompisar och drilla. Min familj består av fem personer. Vi har också två kaniner och jag skulle jätte gärna skaffa en hund:-)
Så det va lite kort om mig! men vi hör senare:)

  • 81 Readers

Likes

Comments