Jag vet att jag är ganska duktig på att glömma bort bloggen. Haha. Nu har jag bytt plattform och bloggar numer på blogg.makeupbymalin.se


Välkomna dit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags var jag med på Björn Axéns förstaårselevers slutvisning för andra gången. Här kan ni se bilder från förra visningen.

I år hette frisören Sabina och det finns inga ord för att beskriva de frisyrer hon gjorde.

Det var så roligt.

Sabina ville ha glowy skin och köttiga läppar.

Sweed lashes sponsrade med fransar.

​Från vänster: Victor, Linnea, Karin och Sabina. 

Likes

Comments

Igår var jag och dottern på bio och såg Alice i spegellandet. En fantastisk film kan jag säga. Rekommenderas starkt. Den passar både barn och vuxna.

Hur som helst blev jag så inspirerad att göra en sminkning inspirerad av Hattmakaren.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla mår lika bra som jag.

Igår fick jag ett riktigt roligt studiojobb. Det var inspelning av kortspelstutorials för en ny spelsajt. När filmerna är klara lovar jag att uppdatera med var ni kan se dem. Ska bli riktigt kul att se.

Jag jobbade med ett underbart gäng i en studio som hade samma temperatur som en finsk bastu. Jag kan säga att det gick åt mycket puder.


I fredags var det Solvalla som vanligt med grabbarna grus.

​Den här veckan ska jag få vara med om något riktigt roligt och speciellt men jag behåller vad för mig själv ett tag till...

Likes

Comments

Har ni sett att HM släppt en limited edition-serie med smink? Jag blev genast väldigt sugen på att testa.

Ögonskuggspaletterna kostar 99 kronor och ögonskuggspennorna, som jag tänker att man kan använda som primer, kostar 69,50 kronor.

Här finns hela limited edition-serien.

Jag vet att det var evigheter sen jag bloggade sist men jag har inte haft någon inspiration. Dessutom har jag jobbat en hel del. Jag har bland annat jobbat med travet, med syntolkning, gjort brudsminkning och festsminkning samt hår, sminkat för filminspelning osv.

Nu när vädret är så fint har jag äntligen fixat lite på balkongen så därför tänker jag bjuda er på ett härligt kollage med mina katter som verkligen längtat efter solen. :-)

Likes

Comments

Hej på er!

Idag kände jag för att göra en vardagsmakeup med bara billiga produkter. Jag vet att det är något som verkligen efterfrågas av många. Går det att göra en full face-makeup med bara budgetprodukter och ja det gör det.

Ursäkta färgåtergivningen och jag såg sen i dagsljuset att ögonbrynsskuggan var i helt fel färg :-O Nackdelen med att sminka sig i badrummet. Gör inte det vänner!

Ni får ursäkta min blåtira på mitt högeröga, det är inte ögonskugga där :-)

Produkter jag använt: 

Bas:

Pro.prep high definition smoothing face primer (L.A Girl) 89 kronor
Rendering artifact full effect magic CC cream i färgen Ivory 18 kronor
Pro conceal high-definition concealer (L.A Girl) i färger porcelain 69 kronor
No-sebum blur powder (Innisfree) 55 kronor
Face Sculptor i färgen 03 Nude (Isadora) 179 kronor
Contour & blush palette (BH Cosmetics) 149 kronor
W7 In the city natural nudes eye colour paletts 49 kronor
Lösögonfransar från E-bay 10-pack 8 kronor
The colossal go extreme! Leather black mascara (Maybelline) 69 kronor på Åhléns
Long lasting lipgloss (Danimer) 8 kronor


Likes

Comments

Bild lånad från Pinterest.

Hej på er alla!

Jag har varit väldigt dålig på attblogga den senaste tiden. Det har hänt en del i mitt liv och jag harhelt enkelt inte haft någon ork överhuvudtaget. Det börjadeegentligen för ett par månader sedan när en väldigt närafamiljemedlem blev diagnostiserad med lungcancer. Det i sig var enchock då denna person för övrigt var en väldigt frisk person. Tvåmånader senare tog hon sitt sista andetag och lämnade denna värld.

Jag känner en enorm saknad efter dennafantastiska människa som jag fick turen att ha i mitt liv i 13 år.Nu sover hon sött och kommer för alltid att ha en väldigt speciellplats i mitt hjärta.  

Likes

Comments

I lördags hoppade jag in som ansiktsmålare på ett barnkalas. Det var ett kalas för en tjej som fyllde sex år och gästerna var mellan tre och sex år. Barnen fick själva välja vad de ville ha så det blev många katter. Glittret var mest poppis.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag äntligen skaffat mig en bättre kamera så från och med nu kommer ni att få bättre bilder. Yey!!!

Igår fick jag hem ett paket med posten från Cocopanda innehållande detta:

För er som inte vet är det en dermaroller som består av 540 mikronålar, 0,5 mm, av japanskt kirurgiskt stål som ska rullas över huden i ansiktet, samt över hudområden på kroppen med tunnare hud. Denna roller sägs stimulera produktionen av kollagen, öka blodcirkulationen och skapar ny hud. Den sägs minska acneärr, rynkor och pigmentförändringar.

Jag testade denna igår. Enligt Swiss clinic som står bakom produkten ska man använda produkten 3-5 min om dagen, varannan vecka. Så jag ska nu testa denna i ansiktet ett tag framöver nu och sen kommer jag med en utvärdering/recension med före och efter-bilder. Vad sägs om det?

Har nån av er testat en dermaroller för ansiktet någon gång? 
Berätta gärna i kommentarsfältet om era erfarenheter. 

Likes

Comments

Häromdagen skrev jag om mina nya fynd från Inglot och Kiko Milano. På kvällen var jag såklart tvungen att testa det nya sminket.

Jag gjorde två olika ögonmakeuper. Till ena använde jag paletten från Inglot och till den andra med skuggor från Kiko Milano.

Vilken tycker ni blev finast?

Likes

Comments