Hej på er jag tänkte börja med en ny serie på denna sidan. Och ni kanske inte visste detta om mig men jag är extremt beroende av doftljus. Och jag bränner det näst intill dygnet runt jag kommer visa de jag bränt färdigt och ny köpta doftljus. Kommer nämna doft vad jag tyckte och vad jag rekommenderar och inte rekommenderar er.

Vi börjar med ett small jar ifrån yankee candle det kan jag redan säga nu att yankee candle är mitt favorit märke när det gäller doftljus. När jag köper doftljus är det ifrån det märket. Men i alla fall detta är ett small jar och är i doften Soft Blanket och det är en väldigt fräsch doft med lite kryddig ton i. Jag gillar doften men just i en small jar så blir doften inte lika tydlig. Jag kommer köpa en i medium jar för att få mer doft av den. Men testa den för den blir väldigt god i rummet tillsammans med massa andra vanliga stearinljus och värmeljus blir allt mysigt.

Det andra ljuset jag haft slut på är medium jar och är i doften candy cane lane. Jag älskar denna doften det doftar precis som polkagrisar. Det är så mycket jul i denna doften men jag skulle kunna bränna det dygnet runt när som helst. Doften är väldigt kall så den doftar inte lika starkt som andra men räcker åt mig. Jag kommer köpa denna i large jar. Jag tror dock att yankee candle har valt att låta detta utgå så jag måste leta för att hitta det men jag ska ha det. Skynda er och köp det om ni gillar polkagris dofter eller mint över lag ni kommer älska detta ljuset.

Hoppas ni gillar denna idé jag fått och kommer följa det. Kommer bli en hel del ljus då jag köper en hel del inför regniga vår kvällar och till hösten och vintern.

Vi ses i nästa inlägg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er jag har läst ut en bok till och denna gången av Alexander McCall Smith. Denna boken handlar om en kvinna som är ihop med en mycket yngre man och de får ett barn. Men som i alla förhållanden är det inte helt fel fritt och tanke på att denna mannen varit i lag med kvinnans brorsdotter. Så gör inte det saken bättre! Kvinnan heter Isabel och jobbar som filosof för en tidning. Isabel älskar konst och det kommer ni märka om ni läser boken.

Denna boken tilltalade inte mig är nog en av de tråkigaste jag läst. Men absolut gillar du en invecklad historia med många udda ord så är detta för dig. Min mormor som kommer få boken kommer att älska den.

1 poäng av 5 möjliga får boken. Ha en bra dag allihopa så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej på er jag tänkte börja något nytt på denna bloggen och visa er och skriva om böcker jag läst ut. Tänkte börja med lite vad författaren heter och vad boken handlade om sedan jag jag själv tyckte om boken.

Författaren heter Emmy Abrahamson och boken heter Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske. Det handlar om en kvinna som heter Julia och som träffar en man som heter Ben. Men det Julia inte vet är att hon kommer att bli kär i ben som är uteliggare. Julia är en vanlig ung dam som jobbat som engelsklärare i Tyskland. Ben kommer ifrån Kanada och har luffat runt i olika länder i ett års tid. Ben väljer tidigt att han och Julia ska vara förevig Julia tvivlar då hon tror att hon inte vill ha någon som Ben. Men hon inser snart att hon inte kommer kunna leva utan honom. Resten får ni läsa er igenom själva vill inte berätta för mycket.


Jag tyckte att boken var lättläst var lätt att förstå och bra skriven. Jag är ju inte mycket för kärleks historier men gick att läsa ändå. En bra historia som har en röd tråd genom hela men lite konstiga namn ibland och ibland kommer ett och annat tyskt ord. Det är mycket grova ord i den en varning till er som inte riktigt gillar grova ord. Men en helt okej bok helt enkelt.
Boken får av mig 3 poäng av 5 kommer ge denna boken till min mormor.

Hoppas ni gillar denna nya idéen jag fått och gillar detta inlägget så syns vi i nästan.

Likes

Comments

Hej på er i år ska jag köra project 10 pan hela året och så fort en produkt tar slut väljer jag en ny.

Första produkten är Make up store tinted day cream i färgen light. Jag har använt denna en gång och detta är ingen favorit så jag vill ha slut på den.

Andra produkten är ifrån Loreal Paris Elvital balsamspray. Använt en hel del av denna men den har hängt med ett tag så dax att ta slut på den.

Produkt tre Lumene color correcting powder light-medium. Som ni ser inte mycket kvar av detta pudret men ingen favorit och den har hänt med ett tag. Jag glömmer bort produkten och vill bara ha slut på produkten.

Fjärde produkten är ifrån Make up store och är en body lotion i doften melon och jordgubben. Köpte denna på rea för länge sedan och glömt bort den. Den är helt oanvänd så dax att få bort den från kollektionen.

Produkt fem är Nyx liquid swede i soft spoken älskar denna produkt. Men vill inte att den ska hinna torka ut så ska använda upp den och köpa nu sedan.

Produkt sex är Nyx butter lipstick i färgen pops använt det en hel del. Ett helt okej läppstift med en mörkare läppenna under. Men också hängt med ett tag och dax att ta slut.

Produkt sju är ifrån Mary jag och är en ögonskugga helt oanvänt i en blå med skimmer i. I färgen Denim Frost vet inte hur den är eller någonting men vi får se hur den är.

Åttonde produkten är en krämögonskugga i Brownie Points ifrån E.L.F. Använt en hel del och gillar den men vill inte att den ska torka ut så ska använda upp den.

Produkt nio är också en krämögonskugga ifrån E.L.F i färgen Soiree. En rosa/lila skugga använt en del och börjar torka lite men går att fukta upp så ska använda slut på den helt.

Produkt tio är ifrån Revlon och är en brynpenna och bryngel i ett. Så ska ha slut på båda två också funnits ett tag i min kollektion och bara legat. Är i färgen dark Brown om någon skulle undra.

Det var alla produkterna så länge kommer ju nya produkter när någon av de andra tar slut. Om jag ska gissa vad som tar slut först till nästa uppdatering så tror jag pudret. Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er dags för ett nytt inlägg med tomma produkter. Nu för November som ni läst i rubriken. Jag har en del produkter men bara två smink produkter så jag tänkte att vi börjar med dem.

Den första smink produkten är ifrån Loreal Paris och är deras Volume Million Lashes so couture mascara. Detta var en vardags mascara va inget speciellt men var helt okej. Inget jag skulle köpa igen men oftast vart mina fransar fina. Mina fransar lever sitt eget lilla liv ibland, priset för denna produkt ligger på 175kr lite dyrt för en budget mascara.

Den andra sminkprodukten är en ögonskugsprimer ifrån Absolute new york. Denna är inte helt slut men det är inte mycket kvar och jag har haft den i två år så väljer och slänga den. Den funkade men inte till alla skuggor nu har jag oljiga ögonlock så jag måste hitta någon annan. Inget jag skulle köpa igen men helt okej ändå 75kr kostade den.

Produkt tre är ifrån Gunry aloe vera avsminkningsservetter. Jag tror dessa varit med i ett inlägg tidigare men de är inget speciellt med dem. De tar inte bort allt men det mesta tar de bort jag satsar på att börja ta tag i min hudvård nästa år så allt gammalt ska användas upp. Så nej jag kommer inte köpa dessa igen men de kostar 10kr på Gekås.

Nästa produkt är bomullpads ifrån Gunry dessa är mina favoriter hittar dem enbart på Gekås. Jag kommer köpa om dem om och om igen betalade 8kr.

Nästa produkt är två paket våtservetter i foten melon ifrån Gunry och de använder jag för att torka händerna under sminkningarna. Köpte dessa på Gekås för 4kr/st och kommer köpa flera i framtiden.

Produkt nummer sex är ifrån Sana och är intimtvätt och detta tycker jag kvinnor och män kan använda den gör sitt jobb. Den är mild jag blir ren där nere och den irriterar inte, kostade mig 23kr och köpt på rusta. Jag kommer köpa flera har inget att klaga på.

Nästa produkt är en handsprit ifrån Bath & bodyworks i doften Dancing waters. Doften va inget speciellt produkten i sig gör sitt jobb men jag kommer inte köpa just denna doften igen. Jag betalade 39kr i en butik som inte finns längre tyvärr.

Produkt åtta är ifrån Panos Emporio deodorant i doften goldflower. Detta är en väldigt stark deo doftar väldigt mycket och länge. Kan irritera huden och en dyr deo den kostar 149kr inget jag kommer köpa igen. Är för dyrt och för stark för mig tyvärr och liten förpackning.

Produkt nio är ifrån The body shop deep cleansing gel wash för oljighy. Detta med hudvård är inte min grej men ansiktet vart rent doftade lite havs aktigt. Kommer nog inte köpa om denna igen kostade 145kr.

Nästa produkt är ifrån mitt favorit märke Rituals Himalaya body scrub. Jag har skrivit om denna skrubb förut jag älskar den doften är ljuvlig den river bra och varar länge. Jag kommer garanterat köpa den igen den kostar 195kr.

Produkt elva är ifrån the body shop och är en shower gel i doften jordgubb. Doften gillade jag produkten i sig fick mig att känna mig lite torr ibland men inte alltid. Inget jag kommer köpa igen men kostade 60kr.

Produkt tolv är ifrån Lush och är en duschgelé som heter Bubbly. Denna luktade alldeles för starkt för min smak fick nästan svårt att andas. Men man vart ren av den kunde ha lite uttorkande känsla men inte farligt. Kommer inte köpa den igen, den kostande 159kr.

Sista produkten är ifrån Rituals och är en shower gel som blir som skum. Älskar denna milda doften speciellt på skrubben i samma serie så kommer köpa om denna en gång till skulle jag tro. Detta va en test jag köpte för 65kr och det var den värd.

Slut summan jag tagit slut på för denna månaden blev 1111kr. Förra månades slutsumma var 892kr så denna månaden var bättre. Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er! Det har gått 2 månader snart sen sist detta vart uppdaterat så vi kör igång det är en del produkter.

Den första produkten är ifrån Ica och är en munskölj hur tråkigt som helst men viktigt. Denna är mild för jag kan få ont av dem denna fick jag ont av ibland men inte så illa som annars. Fungerade som vilken munskölj som helst. Kostade 38kr och finns i alla Ica butiker, jag skulle nog inte köpa just denna igen eftersom jag får ganska så ont av den i munnen men ni som inte är så känsliga passar nog denna jättebra.

Nästa produkt är bomulls pads ifrån Gunry dessa älskar jag de håller är skonsamma mot ögonen de blir inget ludd av dem och de korvar sig inte. Jag köper om dessa jämt jag tror de kostar 8kr på Ullared men är inte helt 100.

Tredje produkten är också ifrån Gunry och är servetter för händer och annat. Använder över för att torka av sminkprodukter och sminkbordet det är även doft på dessa i citron. Luktar gott och fyller sin funktion kommer köpa dem igen helt klart. Kostade 6kr på Ullared

Produkt 4 är borttagningsminkservetter ifrån Coop dessa va hemska tar knappt av nån produkt går knappt att hålla i för de är så oljiga. Kommer inte köpa igen men de kostade 25kr

Nästa produkt är ifrån Nivea och är en ansiktsmask ska egentligen vara två st men valde bara använda den ena och ge bort den andra. Kan inte säga så mycket om den tog ett tag innan den torkade. Kommer nog inte köpa om den kostade 9kr

Produkt sex är ifrån Rituals och är eye makeup remover denna älskar jag den är mild för mina ögon tar bort 99% av sminket bror på hur noga jag är men oftast är allt borta. Dyr dock men så värt det blir inte lika ofta torr med denna produkten som jag blir av andra removers. Kostar 110kr och du kan få tag på den på kicks hemsida eller inne i en rituals butik.

Produkt sju är ifrån hm och är nagellack remover där en doppar ner fingern också är nagellacket borta. Jag byter dessa lite då och då inget att klaga på den gör sitt jobb kostade 50kr finns i alla hm butiker. Ber om ursäkt att den är dammig legat i påsen för länge.

Denna produkten är ifrån Rituals och är en sommar ansiktskräm en testprodukt och jag är inge bra på hudvård helt ärligt jag använder bara olika produkter tyvärr. Så vet inte om denna va bra eller inte fick lite utslag av den men inget farligt. Inget pris eftersom jag fått den

Även denna produkten är ifrån Rituals och är en black soap och jag använde den som en kroppstvål. Denna är inge bra för mig jag blev torr av den och gillade inte doften. Skulle inte köpa den själv detta va ju en testprodukt och jag fick den så jag har inget pris på den.

Nästa produkt är en handsprit ifrån pocket fresh i doften jordgubb men doften va hemsk och färgen på den va smuts rosa. Skulle inte köpa denna igen den kostade 29kr.

Produkt nummer 12 är ifrån Mac och ör fix + och denna ska göra så en ser mindre pudrig ut i ansiktet när en sminkat sig. Kan också även användas som en facemist när det är varmt där ute. Gillar den och kan tänka mig köpa om den kostar 185kr

Produkt tretton är ifrån eos och är ett läppbalsam gillade inte doften men gjorde sitt jobb som de flesta läppbalsam. Köpte denna på rea tror inte just denna finns kvar men 65kr kostade den och om den finns kvar skulle jag inte köpa om den.

Produkt fjorton är ifrån duga + tror jag det är glasögonservetter och dessa går åt som smör i solsken. Jätte bra och kommer köpa fler det vet jag kostar 8kr ifrån Ullared.

Produkt femton är ifrån LDB och är en deo detta är min favorit deodorant den luktar gott och milt jag kommer helt klart köpa om den. Den kostade 20kr och finns i de flesta matbutiker.

Produkt sexton är ifrån Yves Rocher och är en dusch kräm i doften apelsin älskade doften produkten löddrade lite och fungerade som vilken dusch kräm som helst. Kostade 35kr jag skulle nog inte köpa om den även om den var bra har så många andra dusch krämer.

Produkt arton är också ifrån Rituals och är en body scrub och det finns nog ingen body scrub hittills ifrån detta märker som jag inte älskar. Denna är en Cream scrub och den är lite mildare i skrubb kornen men det gillar jag ändå. Kommer helt klart köpa om den, den kostade 195kr och finns på kicks hemsida.

Sista produkten är ett transparent puder ifrån elf. Detta puder kunde en få små små vita prickar av i slutet av användningen av denna produkten. Inget jag skulle köpa igen men ett helt okej puder kostade 109kr

Det var alla produkter jag har tagit slut på för dessa två månader. Ber om ursäkt för ett o avtvättat sminkbord men orkade inte samt lite dammiga produkter. Summan av vad jag tagit slut på för produkter är 892kr så inte så höga siffror dessa månader. Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag vill först tillägga att jag hoppar de andra Ullareds haulsen för jag har inte tid och det mesta är julklappar. Men nu till det inlägget ska handla om palett uppdateringen jag har beslutat att strunta i den svarta för jag använder aldrig svart. Det som hänt med paletten senast vi såg är att den gräddvita har tagit slut helt den använde jag ju för att sätta primern på mina ögonlock. Det jag sätter primern på ögonlocken nu är den ljusrosa jämt under den gräddvita. Jag kämpar på med den brun/guld skuggan varit lite i den blåa också annars inget. Har tröttnat lte på denna paletten men ska ta ett sista ryck på den nu de sista månarna. Börjar bli en redig grop i den lila/rosa som sitter bredvid den tomma gräddvita den använder jag som highlighter. Har som mål att till nästa gång gjort slut på den guld skuggan och träffa pannan på den jag använder som highlighter.

Hoppas ni gillade denna uppdateringen ska fixa bättre ljus så ni ser bättre men det blir nog inte i år tyvärr. Hoppas vi ses i nästa inlägg.Ursäktar också för att detta inlägg kommer upp lite sent. 

Likes

Comments

Hej på er jag var på Gekås förra vecka och tänkte att ni skulle få se vad jag köpte. Blir nog 3 eller 4 dela och första delen blir skönhet.

Jag köpte ett paket med toffsar 80st för 10kr tror jag, jag använder en toffs 1 till 2 gånger sen slänger jag dem.


Schampo och balsam ifrån bad head för 169kr har så det räcker ett tag i alla fall luktar gott och hoppas de är bra för håret.

Våtservetter i doften melon 2 paket 4 kr st

Ögonbrynspenna ifrån Claudia jag tror den kostade 12kr är inte säker men jag har i färgen dark brown har redan en men den är snart slut. Pennan är längre än ad bilden visar.

Sista skönhet relaterat jag köpte var Real techniques borstar multitasking set för 169kr

Hoppas bilderna är okej som sagt det är inte så noga för mig. Men det var all skönhets relaterat jag köpte på ullared. Nästa Ullareds haul nlir födelsedags presenter till min lillebror. Hoppas ni gillade detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er när ni ser detta inlägg är jag på Gekås i Ullared och shoppar. Men uppdateringen av pan the palett 3 får ni redan nu. Burken med den trasiga skuggan och den orkar jag inte hämta men det är produkt kvar i den vill ni se vad det är för skugga så se förra inlägget pan the palett 2. Den starta skuggan gick sönder lite och jag sparade inte de smulorna. Jag har gjort en stor panna i den guld/bruna skuggan och förhoppningsvis är den skuggan tom helt nästa inlägg. Den rosa lila skuggan är det lite större grop på jag har kommit långt på dem båda. Den gräddvita matta skuggan är snart slut och då börjar jag på den matta ljusrosa som är under den gräddvita skuggan. Jag ska börja med den blåa nu eftersom hösten är påväg och den mörkröda/lila skuggan över den svarta.

Det var allt för denna gången hoppas ni gillar det. Det blir nog Ullareds hauls. Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er dax för nya tomma produkter blir lite tidigare då jag ska till Ullared 28 till 30 så ni får redan se detta nu.

Första produkten en mascara från maybellin New York Liegal Defination vet inte om denna går att få tag på längre. Men den gjorde inte mina fransar fina utan fick använda den som underfrans mascara. Kostade 149kr

Nästa produkt är Lumene cc correcting cream i färgen light är ju van att det inte håller hela dagen på mig men denna håller kanske 3 timmar och jag är an i alla fall 6-8 timmar. Inget jag kommer köpa igen färgen var helt okej 179kr

Tredje produkten är Nyx hd concealer läs första inlägget för den är med även där men älskar den nackdelen med den som jag kommit på nu är att det är iinte så mycket produkt så den tar slut fort. Men kommer köpa den igen. Kostar 179kr

Fjärde produkten är en helt vanlig ögonfransböjare från lindex fungerar bra är inte så kräsen när det gäller ögonfransböjare. Den kostar 50kr ursäktar för dålig bild på den men är inget märkvärdigt

Femte produkten är sminkborst/svamp rengöring ifrån beutyblender och helt ärligt det går med vanlig två det blir mindre kladdigt och det är billigare 179kr

Sjätte produkten är en vanlig deo ifrån dove luktar lite starkt av granatäpple men gör sitt jobb men ingen jag kommer köpa igen 29kr

Sjunde produkten en test ifrån Rituals kropps lotion i doften rice milk and cerry blossom älskar doften och älskar att man känner sig återfuktad i 2 till 3 dagar efteråt. Denna va gratis

Åttonde produkten ifrån Rituals samma doftserie som sjunde produkten fast detta är ett schampo denna doftade inte lika mycket och inte lika gott. Det löddrade inte som jag vill att mina schampo ska göra men helt okej. Kostade 65kr

Nionde produkten även den ifrån Rituals samma doftserie som de två andra etta är balsamet hände inte så mycket där heller gjorde sitt jobb men ingen mirakel produkt kostade 65kr

Tionde produkten är ett budget balsam som jag gillar jag tror märket är v05 men inte säker. Detta balsamet luktar gott gör sitt jobb mjukgör och gör så mitt hår är enkelt att borsta ut. Kostar 30kr

Elfte produkten är ett schampo ifrån garnier gillar inte doften på denna det är en stark blom doft så jag får hålla andan för den luktar så hemskt. kostar 25kr

Tolfte produkten ifrån Gunry våtservetter i doften melon perfekta att tvätta av händerna med eller någon skitig produkt 10kr förpackningen.

Produkt nummer tretton är Ldbs shower cream i doften vilda jordgubbar och kakao. Gillar doften och gillar produkten den löddrar och återfuktar en del. 27kr

Sista produkten ifrån Lush en shower cream i den populära vinter doften snow fairy och denna doftar godare på huden än i flaskan. Den doftar hallon godis. Är en tjock produkt som vara längre än man tror jag tror detta är mellan storleken jag har ingen aning. Men jag köpte den på mellandasrean och jag skulle inte köpa den för orginalpriset för så mycket gilla jag den inte. Men den torkade inte ut min hud så på det sättet va den bra.79kr

Det var alla produkterna kommer göra nästa sånt här inlägg när jag tycker jag har bra med produkter. Koppas ni gillade inlägget slut summan av värdet jag tagit slut på produkterna vart 1324kr har för mig att förra inlägget vart 200kr mindre. Men i alla fall vi syns i nästa inlägg.

Likes

Comments