THE BROWGAL

Ögonbryn har alltid varit en viktig del i min sminkrutin då dom definierar och ramar in mitt ansikte, och jag har länge använt mig av produkter från bland annat Benefit och Anastasia Beverly Hills. Det är svårt att hitta bra brynprodukter, och när man väl hittat en favorit byter man sällan ut den. MEN jag har hört mycket gott om The BrowGal och har nu själv under en period fått äran att testa några av deras produkter.


Som ni ser på bilden ovan är mina ögonbryn (just nu ofärgade) väldigt ljusa i sig själv och även lite glesa på sina ställen, därför är det extra viktigt att hitta bra brynprodukter som kan markera och definiera mina bryn, för att på en fint sätt rama in mitt ansikte och ge ett piggare intryck.

Jag har använt mig av följande produkter från The BrowGal:

  • Skinny Eyebrow Pencil "05 Taupe" ca pris 215kr - här har vi en smart lösning med ögonbrynspenna (med pennvässare i locket) på en sidan och e spoolie i andra.
  • Eyebrow Gel ca pris 195kr - Behåll formen på dina bryn, denna ska skydda, forma och fixera dina bryn.
  • Highlighter Pencil "02 Gold/Nude" ca pris 195kr - dubbelsidig highlighter med matt färg på ena sidan och skimrig på andra.

Sammanfattning:
Här har vi produkter som är lätta att arbeta med och gör vad som ska, jag är jättenöjd med resultatet!
Jag som inte har använt mig av en "vanlig" ögonbrynspenna på evigheter, då jag hellre föredrar en man skruvar upp udden, var väl lite tveksam innan om jag skulle gilla denna eller inte. Men hallå jag är positivt överraskad!
Som ni ser på alla bilder ovan ger ögonsrynspennan en naturlig och fyllig look samtidigt som den gör det lätt att få till skarpa linjer, gäller att hålla pennan vässad hela tiden.. Ögonbrynsgelen håller mina bryn på plats hela dagen, den fyller sin funktion helt enkelt. Highlighter pennan var tyvärr inte i min färg utan var lite för mörk. Försökte arbeta med den ändå, men resultatet blev aldrig riktigt bra, men tanken att ha en penna för highlight och städa upp runt brynet är ju perfekt. Är ni lika ljusa som mig i hyn, testa färgen "01 Champagne" istället.

OBS! Inlägget kan innehålla pressutskick, åsikterna är dock alltid till 100% mina egna. Inlägget kan även innehålla Adlinks, vilket betyder att Jag som bloggare kan tjäna pengar på att Du som läsare klickar på dig vidare på någon av mina länkar som finns i inlägget. // Frida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229