Några nya sommarfavoriter

Sprang in och slet åt mig lite sommarfint på Kicks samma dag vi åkte till Öland och måste säga att färgerna passar perfekt en dag på stranden.

Kicks "Lip pencil", Dusty Rose - Jag skulle säga att pennan har en kall lila färg med en lätt brun underton. Verkligen jättefin och passar lika bra ensam som med ett läppstift/läppglans till.

bareMinerals Moxie buttercream, Forbidden Nude - Denna hade jag faktiskt sen tidigare men eftersom den passade så bra till läppennan fick den följa med. Jag älskar faktiskt alla Moxie buttercream från bareMinerals, färgerna är underbara och sitter så bra på läpparna trots mat och dryck.

Isadora face skulptur, 12 medium bronze - innehåller två matta bronzers (som kan användas för skulptering och/eller bronzing) och en skimrande highlighter. Färgerna passar mig väldigt bra nu under sommaren när man blir lite solbränd.

Kicks "Daring False Lash Mascara", svart - enligt beskrivningen skulle man få en dramatisk lösögonfranseffekt.. Den kanske jag inte har märkt av direkt, men visst ger den fina fransar med mycket volym och mer längd, däremot upplever jag tyvärr att mascaran fnasar lite efter några timmar och då lägger sig under ögonen. Kommer inte köpa den igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229