Wet'n Wild Photo Focus Foundation

Innehåller affiliate-länkar


Äntligen- som jag väntat, och många andra med mig, på att just denna foundation skulle komma till Sverige (då den blivit höjd till skyarna i USA). Och nej, utseendemässigt kanske den inte ser mycket ut för världen, men jäklar vad bra den är!

Jag har införskaffat mig färgerna "Nude Ivory" som jag tror är den ljusaste nyansen och "Soft Beige", båda med en mer rosa underton. Tyvärr är inte färgskalan som finns i Sverige nåt att skryta över då man endast lanserat 5 nyanser, när det totalt egentligen finns 20. Vi får helt enkelt hoppas att det finns planer att bredda utbudet, annars har jag svårt att se att det kommer bli en storsäljare.

Men i alla fall; efter ha testat produkten i några veckor nu kan jag bara konstatera att denna fulltäckande, men samtidigt väldigt lätta foundation har blivit en av mina favoriter.
Den lägger sig oerhört fint på min 30-åriga blandhy, dvs framhäver inte mina fina linjer (aka rynkor) eller stora porer, den täcker all min rodnad (som är kvar sen akne-tiden) och ger min hy en väldigt fin lyster utan att bli oljig en timme senare.
Och för att inte glömma priset på ca 99kr, kom igen det går typ inte att hitta en grym foundation under hundringen.

Rekommenderar er verkligen att testa denna, ni lär inte bli besvikna! I butik har den lanserats hos City Gross och Ö&B, men finns även på flera internetbutiker som Lyko, Cocopanda och jfr.


Ni som har testat denna foundation, kommentera gärna och säg vad ni tycker.

OBS! Inlägget innehåller Adlinks. detta betyder att Jag som bloggare kan tjäna pengar på att Du som läsare klickar på dig vidare på någon av mina länkar som finns i inlägget. // Frida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229