BRA HÅRVÅRD

Innehåller affiliate-länkar


Om det är något jag har lärt mig senaste året så är det vikten av bra hårvård.


Min hårbotten har alltid, så länge jag kan minnas i alla fall, varit väldigt känslig, jag blir lätt torr, flagnar och tappar mycket hår. Det har gjort att jag handlar alla mina hårprodukter hos min grymma frisör på Salong Guldkammen och eftersom dom ingår i Club Royal (L'Oréal VIP) är det just L'Oréal produkter jag vanligtvis använder.

MEN, jag har nu lyckats hittat två nya kompisar som kvalat in i min hårvårdsrutin, båda kommer från det svenska märket Exit of Sweden. Jag hade faktiskt inte hört talas om märket alls innan ett pressutskick turligt nog föll ner i brevlådan, deras utbud är idag inte det största men jag gillar verkligen produkterna "so far".

  • Först ut är deras FIBERMOUSSE som ska bygga struktur och ge håret naturlig glans - den använder jag på handdukstorkat hår och låter sedan håret självtorka. Då mitt hår tyvärr blivit tunnare under senaste året har faktiskt denna produkt hjälpt till skapa en illusion av fylligare hår. Och eftersom vi alla vet att det inte finns mirakelkurer räcker illusion för mig just nu.
  • Den andra produkten jag testat är HEATDELUXE; Det är en arganolja (som doftar vattenmelon, vilket jag älskar) som ska passa alla hårtyper och ger ett UV och värmeskydd upp till 200°C. Den funkar på både på torrt som fuktigt hår, jag använder den mest på torrt hår innan jag ska styla det. Älskar att oljan sjunker in direkt och inte lämnar några spår, finns inget värre än när oljan lägger sig på ytan och istället ger ett "fettigt" intryck.
OBS! Inlägget kan innehålla pressutskick, åsikterna är dock alltid till 100% mina egna. Inlägget kan även innehålla Adlinks, vilket betyder att Jag som bloggare kan tjäna pengar på att Du som läsare klickar på dig vidare på någon av mina länkar som finns i inlägget. // Frida

Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Detta har inget med hårvård att göra men jag har köpt exakt likadana renar, såå fin! 😃
nouw.com/emmakristina
nittiosex
nittiosex,
Vilka fina lockar!!!
nouw.com/nittiosex
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229