Det har varit lite dåligt med uppdatering nu, men har under veckan lyckats göra två sminkningar en fest/nyårs sminkning och en cut crease. Cut creasen blev väl den jag blev mest nöjd med, nu såhär i efterhand känner jag att jag skulle ha finslipat fest sminkningen mer men men.. Det svåraste med just dom här sminkningarna var nog att försöka att inte få glitter överallt. Vilket hon hade överallt ändå spelade ingen roll hur mycket jag försökte haha. Har fått utökat schema på tisdagar så förhoppningsvis kommer det nog komma upp lite mer på bloggen då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag fick vi göra våra bidrag till stylist SM, jag har dock valt att inte delta i detta men man skulle göra en sminkning ändå! Jag hade inte hunnit göra en face chart så de blev bara något som kom upp i huvudet just då, så här kommer lite bilder på de, Lägger även upp bilder på mig med en sminkning som Isabel gjorde!

Likes

Comments

Nu va de nån dag sen jag gjorde ett inlägg sist, men ska försöka bättra mig, det är mycket med skolan nu och många uppgifter som ska in innan lovet. Ibland glömmer jag till och med bort att denna blogg är ett skolarbete... Men de har inte hänt så jätte mycket sen sist faktiskt, i måndags åkte hela klassen (plus några klasser till) till Stockholm för att göra ett besök på fotografiska. Har väl aldrig varit en person som tycket om att gå runt i tystnad och kolla på bilder MEN detta va faktiskt lite spännande! Vi va väl där i ungefär en timme sen gick bussen vidare till central station där vi hoppa av och gick en vända på stan. Lyckades få med mig en super snygg väska hem från Zara... tyvärr så har jag inte tagit någon bild eller hittat väskan online än, har inte riktigt hunnit göra de..
Efter rundan på stan så gick bussen hem igen mot Gävle.
Tog några bilder när vi va på fotografiska som jag tänkte dela med mig av!

Likes

Comments

Hör och häpna idag har varit den toppen dag, men de är väl bara för att det är fredag och de betyder ju helg! Började dagen med lunch och sedan vidare till skolan. Idag blev första sminkningen till gymnasiearbetet gjord och vart väl hyfsat nöjd med resultatet, de tog lite tid och några frustrerande slag i bordet och lite svordomar på de men annars så gick de bra ingen är ju perfekt och övning ger ju färdighet så att säga...
Valde att lägga en svagare lila skugga i globlinjen och sen jobba upp den, gick sedan på med silvrigt skimmer som jag la över hela ögonlocket (hamnade även i resten av ansiktet) så de va tur jag la ögonskuggan innan basen, vilket är ett väldigt bra tips speciellt om man jobbar med färger som syns väl. Gjorde en ganska täckande bas eftersom ögonskuggan är ganska extrem och de inte skulle vara en clean beauty. Som sista grej la jag vanlig silvrig målarfärg på läpparna (självklart sån som man kan ha i ansiktet) för att matcha ögonskuggan, men fokusen låg mest på ögonen så jobbade med de mest. Och sjävklart va kameran med så de blev lite okej foton, jag och kameran är inte riktigt vänner än så de blir nog bättre bilder om ett tag! Men här kommer första iaf!
Enjoy!

Likes

Comments

Så denna dag blev inte riktigt som planerat, skulle göra min första sminkning idag men pga att nästan alla tåg är inställda så tog jag mig inte iväg till skolan, så nu under morgonen har jag varit ute och fotat lite. Tänkte att jag ska sätta mig ner och jobba med face charts nu och blir helt klar med dom, har dock inte samma utbud på smink här hemma som i skolan men ska nog lyckas få ihop något. Här kommer några bilder jag lyckades få till nu under morgonen!

Likes

Comments

​Jag har äntligen kommit igång med mitt gymnasiearbete på riktigt och har därför valt att starta denna blogg. Mitt gymnasiearbete kommer gå ut på att jag helt enkelt ska visa vad jag lärt mig dessa tre år på stylist linjen! det kommer vara mycket gott och blandat kan jag säga redan nu, och allt jag gör kommer då hamna här på bloggen! bilder och förklaringar vad jag gjort och hur jag gått till väga. Är sjukt taggad för detta så precis som rubriken lyder... LET'S GO! 

Likes

Comments