Har köpt lite nytt, en gammal favorit naked skin concealer från urban decay som jag inte vill vara utan men även concealer från laura Mercier som jag tänker kan vara suverän på kvisslor då den är tjockare än den förstnämnda. Wonder powder från makeup store har jag inte använt på säkert 10 år men jag minns att jag gillade den och tänkte ge den ett nytt försök. YSL läppstift i färgen 45 är ett återfuktande, skirt läppstift i en röd ton som passar perfekt på sommarkvällar när man vill ha färg men ändå hålla det lite mjukare. By terry ögonskuggspenna som jag skrev om i tidigare inlägg och en guldig kajal från anastasia beverly hills som blir kanon fin i vattenlinjen både när man vill ha en naturlig make men också till en sån där härligt slarvig, grungig sotning. Liquid lipstick i färgen Pure Hollywood från samma märke och en flytande eyeliner från Guerlain. Väntar på fler leveranser så kommer att komma fler "nyheter" snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kat von D liquid lipstick- Bow n Arrow, Lolita 2
Anastasia Beverly hills liquid lipstick -Crush, Pure Hollywood, läppglans -Undress
Mac - Cherish, Velvet teddy, Retro, Rebel
Clinique - Plum pop
Chanel - rouge Allure 58 Audace
Charlotte Tilbury - Penelope Pink
YSL - Rouge volupté shine 45
Nars - Blond venus
Smashbox - Coraline
Maxfactor - Delightful pink 40
Charlotte Tilbury läppglans - Blondie, Sweet Stiletto

Det här är de jag äger idag, favoriterna är Anastasia Beverly hills i färgen crush, mac i färgen velvet teddy och läppglanset från charlotte tilbury i färgen sweet stiletto. Jakten på det perfekta läppstiftet fortsätter dock, har ni några tips?

Likes

Comments

Contains affiliate links

​Charlotte Tilbury är en vardagshjälte, vilka fina produkter hon gör, filmstar bronze and glow och läppstiftet i färgen Penelope pink. Gillar även hennes kräm ögonskugga eyes to mesmerise och dagkrämen magic cream. Allt hon rör blir till guld. Sen hur fin är Lancomes nya highlighter La rôse bluch poudre. Förpackningen är magisk och pudret påminner om hourglass hourglass lighting powder

Likes

Comments

Att hitta en foundation som passar är en utav de viktigaste delarna när det kommer till smink och för vissa är detta mycket enkelt medan det för andra är ett minfält. Jag tillhör den senare kategorin då jag har olivfärgad hy, jag är dessutom blek vilket gör att jag faller inom en en nisch där allt som tillverkas för just min underton oftast är för mörka för mig under vinterhalvåret och eftersom vi lever i ett land där vintern är normen och inte undantaget blir detta en knepig historia. Jag har prövat så mycket både dyrt och billigt, testat mixa olika foundations men det blir aldrig riktigt bra tills dess att jag upptäckte Makeup forever HD foundation i 117 och halleluljah perfect match. När jag senare med denna som referens skannade igenom hela internet efter liknande och mer lätttillgängliga foundations hittade jag armani luminus silk i 4.0. bing bing bing ännu en matchning. Sen kom sommaren och jag kunde börja använda min ex1 i F200 numera 6.0 och kanske ska jag även pröva den i färgen 4.0 för de gånger min hud är i limbo mellan de andra.

Vilka är era favorit foundations?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Första inlägget, otroligt.. Kanske kommer några av inläggen jag publicerar att hjälpa någon där ute som tycker det här med smink är rätt svårt, eller någon som mig som tycker det är väldigt roligt och ständigt är på jakt efter det där perfekta nude läppstiftet eller en billigare kopia på den där ögonskuggan som är så fin men vansinnigt påkostad. Med handen på hjärtat måste jag dock varna att jag älskar high end, drugstore är för mig lite av en djungel och jag älskar vackra förpackningar. Med det sagt kommer det första inlägget innehålla både och, en ögonskuggspenna från By Terry och en från H&M som ser identiska ut. Har inte hunnit prova vilken utav dem som håller bäst men vid första anblick kan det tyckas idiotiskt att betala för ena och inte den andra när mellanskillnaden är ca 250kr. Det får ni avgöra. Möjligen att broonze moon är lite lite varmare än sin billigare motpartner annars än det är konsistensen och pigmenteringen slående lika.


Till vänster H&M eye colour to go - golden age

Till höger By terry ombre blackstar - bronze moon

Likes

Comments