Igår och idag har det varit en händelserik dag även fast jag har varit sjuk.
Började med att jag åkte in till Halmstad igår med pappa och skulle fixa ett nytt telefonabonnemang till mig. Efter det åkte jag hem till Felicia och sen åkte vi in till stan igen. Då abonnemang bytet krånglade blev det att vi försökte fixa det samt shoppade lite smått. Jag köpte underkläder, sovkläder samt ett par nya arbetsbyxor, vanliga svarta jeans då alla mina går sönder i bakfickan p.g.a min kapsylöppnare. Efter rundan i stan mötte vi upp Felicias bror och hans kompis och åt på Oleary´s. Efter det åkte jag och Felicia hem och kollade hitta Doris 10/10!

Vaknade upp runt 6 tiden idag hos Felicia när hon skulle upp och jobba. Inte för att jag sov så värst mycket.. Sen stack jag in till stan vid runt 11 tiden för jag skulle hämta ut min nya telefon (Iphone 7). Efter det köpte jag lösögonfransar till helgen, en ny ögonbrynsborste och ett par vita linser till Halloween.

Just nu är jag bara hemma och umgås med min syster och försöker friskna till. Imorgon blir det jobb!

Slänger in några bilder på det jag köpt down below!

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska stressig dag men har ändå fått mycket gjort.
Dagen började med att jag gick upp runt kl 10 och drack en kopp kaffe. Sedan tog jag på mina träningskläder och promenerade 14 km. När jag kom hem åt jag min frukost som bestod av havregrynsgröt med skivade äpplen och kanel, inte det godaste men det går ner.
Sen var det bara att sminka sig snabbt och ta på sig ordentliga kläder för idag skulle jag nämligen åka inom affärer och lämna cv lite här och var då jag är i stort behov av ett jobb.

Efter det tog jag och Felicia en fika på Café Nosh i Halmstad. För mig blev det en macka med kyckling och en svart kaffe, för Felicia blev det en spooncake och varm choklad och gissa om jag dreglade över det. Kommer lite bilder på det nedan!

I fredags var jag och en av mina närmsta vänner i Göteborg och tog en spontandag där. Där köpte jag en mysig grå tröja, en bh och en ny contour palett från Kat Von D. (bilder kommer nedan)

Puss&Hajj

Likes

Comments

Vem är då Erika Holgersson?
- Jo, det är jag. En 19-årig tjej från en liten by mellan Båstad och Laholm.

Bor jag själv?
- Om det hade varit så enkelt.. Bor på ett ställe med min mamma och syster fast i ett eget hus då vi har tre hus på e tomt. Mitt hus delar jag med mina två små busfrön Timba och Mowgli som för det mesta vill förstöra allt jag äger.

Varför börjar jag blogga då?
- Jo just nu är det så att jag tog studenten i våras och efter det har jag haft sommarjobb. Efter det, alltså nu så är jag arbetslös på vardagarna men jobbar som bartender på helg nätterna men söker för fullt efter mer jobb. När jag nu går hemma hela dagarna så behöver jag någon sysselsättning och varför inte köra på en blogg då? Jag bryr mig verkligen inte om att få läsare utan det är mer ett tidsfördriv och ett sätt att ventilera mig själv.

Vad kommer jag blogga om?
- Jag är väldigt smink och hårintresserad så det kommer jag skriva lite om, kanske även lägga ut någon tutorial någon gång då o då. Sen kommer jag även snart få mitt nya nagelkit där jag ska självlära mig själv att göra gelnails osv. Så det kommer det säkert skrivas lite om.
Jag har även ett mål att gå ner 10kg som är påbörjat då jag redan gått ner 8 så den resan kommer jag berätta lite om också.

Sen blir det bara allmäna uppdateringar om vad som händer i mitt liv med kompisar osv.

Enjoy & sprid gärna om ni tycker mitt skitsnack är intressant.
Puss&Haaj

Likes

Comments