Tentan! Jag vill bara säga till dig, dra åt helvete! Har gjort allt annat än att plugga för det går så sjukt dåligt, fikat med Anna-Lena och tränat, tillochmed städat :O

Nu kommer the following .. satsar på det istället !!

 

Motivation - kom tillbaka

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slår upp ögonen, det är mer snö "det var ju vår för några dagar sen". Kallt ute, gör det till en dag inomhus, med fortsatt massa plugg, biologisk människosyn, extentialistisk människosyn, social människosyn. Kan inte alla bara ha samma syn!! ;)

Allt blir så fint i lägenheten precis innan en tenta, man tränar mer, gör saker man väntat med länge att göra...  undra varför?

Anledningen till att så många kvinnor fejkar orgasm är att så många män fejkar förspelet

Likes

Comments

Fastnade för en väldigt bra serie, riktigt spännande. The following , handlar om en seriemördare som knivhugger kvinnor och sticker ut deras ögon, han gör ritualerna efter berättelser han gillar. Han sätt i fängelse och då fortsätter personer från hans sekt att döda. En FBI agent, var nära vän till seriemördaren och låg med hans ex. Han bli hjälten i den boken dem försöker skriva, den byggs runt han. Låter kasst, men den är riktigt bra ! Värd att se.

Likes

Comments

Köpte en bok till mamma i julklapp, femtio nyanser av honom. Tog den för att läsa den efter allas positiva ord om boken.  Herregud, den för ju förbannat jävla bra ju, läste ut den på 3 dagar, 554 sidor senare är jag ner kärad i boken, jag vill dem andra två med, men kanske bästa att börja läsa efter tentaperioden, så man får något gjort istället för att läsa "porrboken" . Är det därför alla tycker om den kanske? Många säger att den är dåligt skrivet men att alla fastnar för att den detaljerar själva sexet , brutalt. Min vän Malin var det som fick mig att börja läsa, hon är på 2an och jag hoppas att hon blir klar snart så jag kan få sno den av henne några dagar ;)Likes

Comments

Orkar inte plugga mer, behöver en låång paus!! Tenta på fredag i omvårdnad och sen drar det igång med nästa tenta veckan efter, sen är det paus, längtarLikes

Comments

Det var ett väldans tag sen jag skrev någonting, någonting alls faktiskt. Men det är skönt att skriva, skriva ut sina känslor, händelser och allt möjligt!

Jag hade fastnat i mitt liv, sov, gick upp, åkte till jobbet (donken), rökte, fikade och så började det om. Umgicks med samma personer varje dag (inget fel med dem), såg samma gäster varje dag och tyckte samma saker varje dag. Ville komma ur mitt liv just då som hade fastnat, jag sökte skolor, sökte sjuksköterske utbildning och med en glädje kom jag in på en, i skövde! Min första tanke var, var FAN ligger skönde någonstans?! Är det nära, hur är det där, kommer jag trivas, kan jag lämna mitt trygga liv? Absolut, flyttade i januari och ångrar mig inte för en sekund, gillar skövde verkligen!. Det skönaste måste vara att vara ledig varje helg :)

Man var rätt osäker i början, vart ligger allt, kommer lära känna någon. Men det är ju självklart att man gör!

Likes

Comments

Donkenfest!!

Var utklädd till Rosa Pantern

Likes

Comments

 

Vill inte att sommaren ska ta slut!!

Likes

Comments

LÄGGER MIG! NATTI !! :)

Likes

Comments