Lite julinspirerande naglar och marmorerade naglar, som är lätta göra med rätt teknik. Testat mig fram för att få fram lättaste och snyggaste tekniken. Använt mig av Glam and Beautys produkter. https://glamandbeauty.se/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick hem min nya Sun5 led/uvlampa 48 W från Aliexpress på 3 veckor. So far so Good. Verkar väldigt bra hittills. Funkar på både led och uvgel och härdar snabbare. Det finns 10, 30, 60 och 99 sek härdning. Den på 99 sek heter "Low heat mode" och gör att härdningen blir snabbare på 30 och 60 sek och för de som kan ha känsliga nagelbäddar, som kan känna att sett bränner. Har provat lite med olika gel. Hela lampan är nätt och väger mindre än min uvlampa. Nu kan jag göra julfina naglar. Önskar ibland att jag hade annat jobb där jag kan gå med roliga och häftiga nailarts .

Likes

Comments

Har varit så dålig på att skriva sista tiden. Min energi har gått åt jobbet och familjen. Mina planer var ju att skriva något om produkter jag köpt hem, men har inte orkat. Har en tid, sökt efter produkter jag aldrig provat förut och utanför min safetyzon. Hittade Kiehl's produkter efter att ha läst och sett andra omdömen. Rengöringen skulle vara så bra och ta väck all makeup. Den höll verkligen vad den utlovade. Tar man sen ansiktsvatten på pads, finns det inte tillstymmelse till gammal makeup på den, som det annars gärna gör. Köpte även hem nattserum. Det gör huden len som en babyrumpa.
Så här står det om Ultra facial cleanser: Det är en milda, pH-balanserade flytande ansiktsrengöring som löddrar och rengör huden från sebum.
Och om toner står det att den är alkoholfri och är pH-balanserade mjölkaktiga ansiktsvatten som avlägsnar effektivt orenheter samtidigt som den återfuktar huden.
Kiehl's midnight recovery concentrate verkar under natten för att återfukta huden och ger ett ungdomligare utseende. Serumet innehåller squalane, nattljusolja, omega 6-fettsyror och essentiella oljor så som lavendel. Absorberas i huden och hjälper till att återställa hudens lyster, och ger intensiv fukt för torr hud. 99,8 % ingredienser med naturligt ursprung och är fritt från paraben. Detta serumet räcker att ta 2-3 droppar, så den är väldigt dryg.
Köpte produkterna på Kicks och de är mycket prisvärda.

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/rengoumlring-c180/ultra-facial-cleanser-p32049

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/ansiktsvatten-c186/ultra-facial-toner-p31966

https://m.kicks.se/kiehls--b652/hudvard/ansikte/serum-booster-essence-olja-c187/midnight-recovery-concentrate-p73957

Likes

Comments

Tog några timmar att göra french fading på sig själv. Men riktigt nöjd med produkterna från  https://www.nded.se . Materialet håller länge. Använde inga tippar då jag själv har långa naglar. Ni får gärna komma med tips om olika nailart som jag kan göra.

Likes

Comments

Har nu fått hem min nail trainer som jag skickade efter från Aliexpress. Det var värt väntan! Har även testat nagelformerna från  
https://nagelgiganten.se . Prövade att göra en ombre. Nästa gång blir det med glitter. Kom gärna med idéer!

Likes

Comments

Har nu varit hos min kära frisör Magda på Vild & Vacker i Halmstad och fått en peachblond färg och klippt topparna. Hon prövade sig fram med en ny ton. Satt hos henne i nästan 3 timmar och njöt. Hon har varit min frisör sedan 16 år tillbaka. Började hos henne då hon utbildade sig och jag har varit henne trogen sen dess. Många olika färger och frisyrer har jag testat under åren.

Likes

Comments

Länge sedan jag åt chiapudding med björnbär. Tyvärr har jag inga egenplockade kvar i frysen, så det blev till att köpa frysta. Håller sig mätt på det länge. Har även fyllt upp kylen med frukter och grönsaker för att kunna göra olika smoothies. Snart är det dags för att åka till min frisör, för att få en fin vårfrisyr.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har nu köpt 3 olika highlighter på http://www.brallis.se och testat dem alla tre. Alla ä lika bra. Den första till vänster är The Balm Mary-lou Manizer Luminizer och kostar 199 kr och som många säkert redan provat. Den ger naturlig lyster för den som önskar ha lite shimmer. Den i mitten är Makeup Revolution Pro Illuminate. Det är väldigt stor i jämfört med de andra två. Man får mycket produkt för pengarna. Den kostar bara 69 kr. Den är lite mer champangefärgad än The Balm och ger en härlig highlight. Är glatt överraskad! Sista till höger är en ganska nytillkommen produkt från Milani och heter Strobelight Instant Glow Powder i nyansen Dayglow och är lite mer gulfärgad. Men på huden ger den en fin lyster till en festmakeup. Finns i många olika nyanser. Den kostar 179 kr. Jag kan inte säga att någon är bättre än den andra.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Foundation från Estee Lauder är en av de bästa jag provat. Håller hela dagen utan att behöva lägga puder efteråt. Nyx butter gloss har en mjuk härlig konsistens. Wet n Wild är ett Bronzer/highlight med shimmer för den som inte vill har för mycket glow. Det nya tillskottet är The Balm mary-lou manizer som är köpt på https://www.brallis.se . Den ger mer shimmer än Wet n Wild om man vill ha mer glow, exempelvis vid fest. NYX wonder pencil, är en fin krämig färg till vattenlinjen, men jag har den även under brynen, för att markera brynen ännu mer. NYX High definition eye shadow base, är en bra "primer" för att ögonskuggorna ska sitta bättre. Sen har jag BareMinerals mascara. Den upplevs som en vattenfast men det är den inte. Den kladdar inte eller släpper. Refectocil är en frans- och brynfärg. Den bästa av alla jag provat. Färgerna håller längre och man får en intensiv färg. Denna som jag tagit med är till brynen. Finns även i andra färger till fransar. Den blåsvarta, blir intensiv svart. Färgen blandar man med väteperoxid i samma märke. NYX blush är i puderform och man får en fin naturlig lyster. Den är ganska pigmenterad. Sist har jag Revolution Blush palette med highlight som en av mina favoriter av alla som jag nämnt. Roligt att ha en palett med olika rouge så man kan byta ibland. Ett tips från mig med några av mina favoriter!


Likes

Comments