I lördags hade jag och Samuel "mor-sondejt" och den var precis så mysig som det låter. Vi fixade iordning oss på hotellrummet och bad tjejen i receptionen om råd ang restauranger, eftersom mina två favoritrestauranger var fullbokade (Anna-Gretas och Pinchos). Valet kom på en annan tapasrestaurang, El Gordo, som låg fint vid vattnet och hade stilren och fin inredning. Samuel beställde mini-hamburguesa med strips medan jag beställde rödbetor m getostcreme, pilgrimsmusslor och bläckfisk.

Dejten var fantastiskt mysig och Samuel var en riktig gentleman och charmör. Hans framtida flickvän kommer ha det bra. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen var det dags, min förstfödde (12år)skulle göra sin debut på Dreamhack. Med sig hade han sin 30åriga morbror med kompis och två egna kompisar. Men jag kunde naturligtvis inte hålla mig borta så jag och minstingen (8år) passade på att ta en hotellövernattning och hälsa på dem. En upplevelse må jag säga.. Alla dessa datorer och datornördar. 😊 Svettlukt inbäddat i kebabrullar och ostbågar.. Yummy.. 😬😊 Men grabbarna älskade det. Jag och minstingen roade oss med Rosenlundsbadet och restaurangbesök, mer om det i annat inlägg.

På söndagen väcktes jag kl 6 av sonen som ville att jag skulle komma och hämta dem, de var trötta. Så det gjorde jag. Resan hem gick smidigt, med tre sovandes killar i bilen. Men de blev inte avskräckta, de vill gärna åka fler gånger. Fast då har vi en hel del som vi kommer göra annorlunda. 😊

Likes

Comments

Idag hade vi julpysseldag och en del utav den dagen ägnade vi åt att göra fina ljuslyktor av glasburkar. Lite servetter, Marvin Mediumlim och sen rulla i socker (om man vill ha frostad yta) och vips så har man en ljuslykta som lyser vackert. Självklart hade vi julmusik i bakgrunden och brasan på kanonen för ökad julkänsla.

Likes

Comments

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, skaffa en träningskompis. Eller varför inte två? Min träning blev regelbunden när jag och Sandra fann varandra för 6 år sedan och vi peppar varandra till träning varje vecka. Vissa dagar är fasta medan andra är "öppna" och bestäms från vecka till vecka. Sedan Sandra blev spinninginstruktör så får jag lägga till ett spinningpass i veckan. :) Är inget fan av spinning men jag börjar gilla det och Sandra är fantastiskt duktig så jag kommer nog snart att vara biten spinnare.

Min vecka ser oftast ut på följande sätt:
Mån- Spinning
Tis- Innebandy
Ons- Sh'bam och Cxworx
Tors- Innebandy
Fre- Vila
Lör- Löpning
Sön- Löpning

Jag vet att jag borde styrketräna igen (har tappat det helt på sistone) så ett utav helgpassen kommer ev bytas ut mot det. Svårt att prioritera, jag behöver träna löpning eftersom Göteborgsvarvet är en stående tradition för mig sedan några år tillbaka men jag behöver träna mer styrka än endast cx. Men vi får se. :)

Likes

Comments

Igår, den 19 november, var det den internationella mansdagen. Personligen vet jag inte vad den går ut på om jag ska vara ärlig men det finns många dagar vi firar utan att tänka så mycket. Kanske gillar vi att "krydda till" våra vanliga dagar. :) Vissa dagar använder vi för att uppmärksamma olika sjukdomar, forskning eller politisk ståndpunkt. Men gårdagen för oss var mest en rolig grej. Vi firade inte på något särskilt sätt men Kenn tog sig extra mycket "sofftid" och Sandra fixade nutellaefterrätt till honom på kvällen. En lyckad mansdag! Mm jo, ölen kanske saknas men den intog han kvällen innan med några kompisar. :)

Katten Jansson gillade konceptet. :) Han är kung när det gäller soffhäng.

Likes

Comments

Ja du, det är i stort sett omöjligt.. Jag lyckas inte i alla fall. Medan man hindrar en så kastar en annan. Så ja, såvida man inte har åtta armar och ögon i nacken så är man rätt körd.

Men idag fick jag en idé. Jag utlyste en tävling i vem dom kunde göra den snyggaste minisnögubben. 😊 Det höll många elever sysselsatta en bra stund så regnet av snöbollar avtog. Bidragen ser ni här ovan. Vinnaren blev en kille i åttan och vinsten är en gratis chokladboll i caféet på fredag. 😊 Nästa gång jag är bussvakt är på fredag. Hm, vad ska jag hitta på då om snön är kvar?

Likes

Comments

Minns tillbaka till den 20 augusti.. Så mycket kärlek.. En av de mest romantiska dagarna i mitt liv. ❤️

Likes

Comments

Jag har under många år funderat på tatuering men inte kunnat bestämma mig för vad jag vill ha. Något ordspråk på underarmen eller skuldran? Barnens namn på handleden? Finns mycket fint men jag vill ha något som passar MIG, en kameleont som både gillar det ljuva och det tuffa. 😊 Nu har jag nog bestämt mig för att det första blir en fingertatuering. Hm, sen då? Vilket motiv? Just nu är jag inne på en prinsesskrona.. De senaste 3 åren har jag av olika personer på jobbet blivit kallad för prinsessan. Varför vet jag inte, jag jobbar som en galning så jag är inte fin i kanten men av någon anledning blir jag ibland bortskämd med att någon hämtar kaffe till mig osv. Kan vara därför, jag vet inte. Men för en tjej som alltid varit (och alltid kommer vara) stark och självständig så är det mysigt att bli lite ompysslad.. Så jag gillar smeknamnet. Men får nog be någon rita en prinsesskrona för än så länge har jag inte hittat den perfekta. 😊

Likes

Comments

Nu när mörker, snöslask och kyla kommit med stormsteg så är det lätt hänt att man väljer soffmys istället för träning. Man är trött efter jobbet och vardagen i hemmet kräver sitt med matlagning, läxläsning och annat. Då är det viktigt att komma ihåg vilken energi det ger att träna! Även om du är trött innan ditt träningspass så kommer du känna dig glad, nöjd och pigg efteråt. Så tänk på det när du myser ner dig med en filt i soffan framför tv-nörd. Sitt där gärna en stund och mys, men lyft sedan baken och åk och träna! Det kommer ge dig ny energi!

Likes

Comments