Hej där! 😏

Jag fastnade framför youtube en stund nu på kvällen, och när jag kollade i flödet på youtube så såg jag att det har kommit ut en massa videos som handlar om att folk skäms över sin kropp?!?! Men varför?

Jag kan tycka att man ska vara nöjd precis som man är, och visst det finns folk som komenterar hur man ser ut osv, men so what? Det är din kropp och du får se ut precis som du vill! Sen kan jag gå med på att man kanske vill se ut på ett sätt som man inte kanske ser ut på, men det går ju att göra något åt saken i så fall. Lyssna inte på andras onödiga komentarer!

Min kropp är varken
"skinny" eller "jättekurvig" jag är något mitt imellan, jag gick ner i vikt för drygt ett år sen för jag kände mig obekväm i min kropp, när jag var "klar" vägde jag ca55 kg och var skithungrig hela tiden, så på 55 kg stannade jag inte länge, idag pendlar min vikt lite gran någonstans mellan 60-65kg, och jag tycker det är perfekt!
Så är du inte nöjd med din kropp,
tips: gör något åt det, oavsett vad du har för mål, se bara till att du själv känner dig bekväm i den så ska du se att det ordnat sig, haters kommer alltid att finnas så är det bara.

Slänger med en bild på före och efter! Nu är jag någonstans mitt i mellan!

Var den du vill vara! Puss 😘


MaK
✌🏻️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag vaknade idag, lite senare än planerat så var det tänkt att jag skulle ta en löprunda, men så blev det inte för jag insåg då att jag har ett möte bokat fram i veckan vilket då kommer påverka min träning och vardag.
Så jag skjuter fram träningen en dag och fortsätter därifrån.
Imorgon bitti när alla ni vaknar och det är dax för mig att gå hem från jobbet tänkte jag bege mig ut och löpträna lite istället. Ser fram emot det!
😁👌🏼

Det skulle ha åskat idag men jag såg inte skymten av den, jag slänger med två bilder jag tog i samband att jag gick till jobbet.


MaK
😋

Likes

Comments

Klockan är 02.30 och jag ligger i sängen redo att sova.

Det har varit en bra dag idag, blev bjuden på fika hemma hos en kompis i gott sällskap, har varit i garaget och städat en bil, övningskörde en sväng efter garaget, och sen har kvällen varit lugn i soffan i samband med the vampire diaries.

Imorgon har jag inte så mycket planerat, jag ska löpträna intervallträning, sen börjar jag jobba på kvällen, en ny vecka att se fram emot! ✌🏻️

G'night y'all ! 🤗


MaK
😍

Likes

Comments

God kväll!

Fortsatte min resa idag i garaget med vänner!
Har fått i uppgift av min kompisar att göra om en dragkrogsknopp till en minionknopp.
Det börjar bra tycker jag.
Dock 6h torktid för färgen, sen ska jag lägga ett gult lager till idag. Imorgon ska jag börjar med det som ska vara blått, sen det vita, sen blir det svarta detaljer och linjer.
Det kommer bli så awesome! 🤘🏻😁

MaK!
✌🏼️😜

Likes

Comments

Godmorgon alla glada bloggare o läsare! 💕

Jag kunde inte somna förut, det har sina nackdelar att jobba natt. I stället för att ligga o dra i sängen så jag tog en löprunda nu på morgonen, det var riktigt skönt! Nu hoppas jag på att kunna somna gott, nyduschad o fräsh!
😴


MaK!
🙃

Likes

Comments

Hejsan på er!

Ikväll avslutade jag dagen med film i soffan.
Det blev F
ifty Shades Of Grey, andra gången jag ser den nu. Jag har börjat läsa boken så jag tänkte jag skulle förfriska minnet lite genom att kolla på filmen en gång till.
Jag tycker personligen att filmen är helt okej bra, jag tycker den har ett bra budskap, men blandade känslor, lite spänning och längtan efter något man inte tror man kan få, rädsla och sårbarhet. Mycket stark tycker jag och jag ser fram emot nästa film.

Jag läser den på engelska. Men jag är inte jätteduktig på engelska så därför kollade jag på filmen för att jag ska förstå bättre och samtidigt kanske lära mig lite mer engelska.

Om du har sett filmen eller läst boken komentera gärna vad du tycker om den, bra/dålig? Varför? Vad kunde varit bättre? Ja du förstår nog
✌🏻😘

MaK🤗

Likes

Comments

Hej ni fina läsare!

Nu sitter jag här i garaget nyvaken. Jag skulle gått upp vid12, men sov lite längre ändå. Startar dagen med lite musik i öronen så kroppen kommer igång!

Lite uppdatering på hur det gick igår när vi var här i garaget, jag satt och gjorde rent en ventilhusvetilationslocket medans Martin grejjade under huven. Det gick väl bra men idag blir det till att fortsätta därifrån och se hur långt vi kommer.

Resultat: jag tycker det blev jättebra! Nu är det bara en kvar.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Jag har inte talat om det än men jag jobbar ständig natt, så nu när klockan är 15.20 sitter jag och äter min underbara frukost! 😍

Sen när jag har ätit färdigt är tanken att jag ska bege mig iväg till garaget och hjälpa ett par kompisar där med en bil som krånglar, jag är kanske inte jättemycket till hjälp, men skruva kan jag i alla fall, så får jag bara order om vad ja ska göra så gör jag det för jag är inte jättebra på hur bilar är osv, men jag lär mig. har inget körkort heller än, men det kommer. 😜MaK! 😘

Likes

Comments

Jag tycker det är lite roligt att i stort sätt alla bloggar ser nästintill likadana ut. Så kommer jag här helt tvärt emot, och tänker man vill väl sticka ut lite granna, så jag la en hel del tid på hur min blogg ska se ut! 😂

Men nu kan jag inte bestämma mig om jag är nöjd med upplägget på den, så vad tycker ni?
Kommentera gärna!
✌🏻️😜


MaK! 🤔

Likes

Comments

​Hej! 

Jag har alltid gillat att träna, många olika typer av aktiviteter.  Jag har haft ett uppehåll med min träning nu i snart ett halvår och det märks direkt på kroppen att man inte tränar. Så nu tänkte jag att jag skulle dra igång igen, och jag tänkte då börja med löpning 3 gånger i veckan, tränade mitt första pass igår, så imorgon blir det till och köra lite intervallträning igen. det ska bli kul! Har dock rätt så mycket träningsvärk fortfarande, men det är ju så i början när musklerna inte är vana. 

Jag satsar på att kunna springa 5 km utan att stanna och jag kan tipsa er eller dig om en app som också är sugen på att dra igång, den heter ​C25K​, den är upplagd så att alla ska klara av det och man gör det i sin egen takt. jag tycker den verkar funka riktigt bra, träningspassen ligger på runt halvtimmen i tid, plus uppvärmning på 5 min. 

Uppdatering om hur det går för mig kanske dyker upp om jag tycker att det verkar intressant att dra upp. Om du har använt appen nån gång så kommentera gärna vad du tycker om den! 


Stay strong!! 😘

MaK! 😜

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw