Värsta jag sett ..

Jag har ju tiktok .. Fattar inte Vrf det inte finns en spärr på vad man får ladda upp. Eller det finns det väl .. Det råkades ju av misstag släppas igenom en video där en man sköt sig sj i live sändning på fb som folk spelade in sen laddade upp på tiktok. När jag fick reda på det så sa jag till Benji att inte använda tiktok på ett tag tills dom tagit ner alla videos .. Men skadan var redan skedd han hade redan sett den .
Men igår kom det en video på en massa som dödar sin bebis i live . Och självklart kom den upp på min sida . Den va så hemskt kunde knappt sova i natt .. Tänker på den stackars bebis som skrek
😭.. Självklart anmälde jag videon . Fattar inte föräldrar som kan göra ngt sådant. Den här världen har spårat ur totalt . En app där man ska ha roligt som flera miljoner använder . Det va det värsta jag någonsin sett . Mitt mamma hjärta gråter 😭.. Fyfan för appen . Människor har inga gränser allt vad dom gör mot sina barn i dagens läge .

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Var det en helt autentisk video av ett mord på ett barn? Är det lagligt? Autentiska självmord har jag sett flera men det är väl lagligt i allafall.Inte autentiska mord???? Hursom är det katastof att andra barn och ungdomar kan ta del av detta på medier. Tiden är ur led.

nouw.com/blackout
Majzzan35
Majzzan35,

Pappan filmade när mamman gjorde det . Vill inte skriva här vad hon gjorde men det va jätte hemskt😭. Den måste ha släppts igenom ändå för dom är strikta på instagram och tiktok samt Fb. Det var jätte hemskt . I helgen så hade en till video som min såg råkat släppas igenom . Andra han ser nu:(. Tur att mina tjejer inte är så gamla att dom får ha den appen och youtube är inställd på åldersgräns . Bilderna från videon har följt mig sen förra natten . Värsta jag någonsin sett .

nouw.com/majzzan35