Inte mått så bra idag

Varit väldigt frånvarande idag och mått illa hela dagen samt hjärtklappning .. Legat mkt och kollat på tv.. Bara tagit det lungt.. Mår inget bra efter separationen alls.. Jag brottas med mina tankar och försöker komma på när han blev sådär elak.. När han ändrade på sig och blev den han är idag.. Jag som trodde att jag skulle leva med honom för alltid .Känns som en mardröm.. Alla säger att det kommer bli bra men hur ? Visst mår vi bättre nu när han inte bor här och barnen är gladare men det gör ändå ont att det blev såhär.. Snart är jag ensamstående med 3 barn och nervös är jag inför förlossningen också eftersom jag miste 2 L blod med Mini.. Risken finns att det blir samma sak igen denna gång så förmodligen sätter dom igång mig tidigare.. Känns tryggt då är som förberedda ialf.. Känns läskigt att vara ensam med en nyfödd samtidigt som det ska bli så underbart 😍. Imorgon ska jag jobba och hoppas på en bättre dag en denna ialf.. Sov gott😘

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Jag vet att det är svårt speciellt när man är i en tuff tid av livet - men försök när oron o tankarna sätter in att vända dom till att tänka på just det som är positivt. Hur dina barn är gladare, att du slipper det elaka i ditt liv varje dag. Om all stöttning o hjälp du får. Men vet att man inte är så glad över att höra alla uppmuntrande ord när man mår som sämst, inte vet vad som ska ske framåt... hur det kommer att bli, hur det kommer att kännas.
Jag har lärt mig (det har tagit tid... mycket öva påminna mig själv samt bakslag) att tillåta mig själv att låta alla negativa tankar o känslor pysa ut mig under en kort tid, någon timme - man behöver det med. Men sen vända tankarna o plocka fram det som är bra som är positivt - hur litet det än är.
Ha en så fin dag du kan idag <3
nouw.com/itismadeby
Majzzan35
Majzzan35,
❤️❤️❤️
nouw.com/majzzan35
Majzzan35
Majzzan35,
Tack ☺️❤️
nouw.com/majzzan35
Majzzan35
Majzzan35,
Tack vännen ❤️❤️❤️
nouw.com/majzzan35
Majzzan35
Majzzan35,