Hel natten .. Orka...

Palla hela natten sms . Han fattar inte han w gift med henne va med henne jag har gått vidare .. Han skulle aldrig satt mig hos krono hela min framtid är körd jag ska blir väl skuld fri när jag w 99 år gammal om jag har tur.. Han ba otrogen,ljög, jävlades totalt .. Han sista ord han sa till mig va jag älskar inte dig längre . Jag har tagit en Annan väg och det är försent .. Samma ord aa jag till honom sen ska han skicka bilder på att han gråter till mig seriöst ..Vart va han när jag låg på botten ? Han e inte ens värd att titta på .. Mess på mess nej skicka till henne .. Boka dig en biljett åk till henne.. Mellan mig och dig är det över ..

Gillar

Kommentarer

Ungmammas
Ungmammas,
Du är inte ensam om den saken
nouw.com/ungmammas
Majzzan35
Majzzan35,
Du också ?
nouw.com/majzzan35
Ungmammas
Ungmammas,
Ja men det är svårt att för klara men jag levde med han och vi har en son tillasamaman och jag blivit sykist mishandlad under 3,5 år och lyckades ta mig där i frå för ca 1 årsen men jag träfar inte min son på 3 månadersen och han hotar mig med soner , polisen gör inget och socialen gör inget!!!!
Men en sekund så älskar han mig och andra sekunden så dum förklara han mig!!!
kort förklarat av det jag går igenom nu under det senste året
nouw.com/ungmammas
Majzzan35
Majzzan35,
Fyfan alltså det här rättsystemet 😔vilket land kommer han ifrån . Stackars dig
nouw.com/majzzan35
Ungmammas
Ungmammas,
Från Afghanistan
nouw.com/ungmammas
Majzzan35
Majzzan35,
Min är från Turkiet men jag vann vårdnaden idag över honom. Konstigt att socialen och polisen inte göe ngt:( barnet behöver sin mamma .. 😔😔❤️ Bata skicka pm och du vill prata av dig så kanske jag kan ge dig ngt råd .
nouw.com/majzzan35