Jag hatar inte på hbtq människor. Det gör jag verkligen inte. Jag hatar på det sättet dom kan hata på folk som är icke hbtq människor eller hur man ska säga. Allt är så extremt känsligt. Jag försöker inte dra alla över en kam men de finns en del hbtq människor som tar väldigt illa upp. Att man ska kalla sitt nyfödda barn "hen" för att den ska inte växa upp i ett samhälle där den är tvingad till att vara ett viss kön. Det tycker jag helt ärligt bara är fel. Om du har en kuk är du kille, om du har en fitta är du tjej. punkt slut och vad du väljer att kalla dig själv är ju helt upp till dig. Jag kan börja kalla mig kalle men det gör inte mig helt plötsligt till en kalle? Du är ju för fan född med en snippa då är du tjej.. Men jag stödjer ju om man är trans och vill ändra kön för man känner att man inte är en kille tex. Men du är fortfarande en kille från början  liksom och kommer alltid delvis vara en kille också. Jag tycker inte att man ska stressa att barn att tänka på ett visst sätt. Ba låt ungen leva.

Likes

Comments

Jag tänker berätta om när jag var ute och blev tagen av polisen för att ha varit för högljudd. De här var för 2 år sen nu så kommer inte ihåg så mycket för har ett minne som en guldfisk , men jag ska berätta så gott jag kan hahah.
Jag och min bästa vän hade planerat att vi skulle kröka med några andra killar utomhus. (Aldrig mer kommer jag kröka utomhus efter alla gångar de har gått snett och de här är bara en av alla gånger)
Jag kände redan de här killarna så de var inte några främlingar. Hur som helst så köpte min kompis en vodka flaska av en brud som skulle kröka med oss också. Det här var några dagar efter nyårsafton. När vi möter upp de här killarna så går vi ner i en källare inte vet jag varför. Och där satt redan några som också skulle va me oss . Jag och min kompis börjar dricka direkt ur flaskan och de slutar med att vi har slukat hela den! Sen så vidriga de här killarna var så ville en av dom gå iväg med mig och "snacka" så vi går ner i källaren breved. Jag var stuuupfull jag kunde inte ens säga vad jag hette så full var jag. Hur som helst drar han ner byxorna och kallingarna och säger till mig att suga av honom. Självklart gjorde jag inte de och började gå upp från källaren igen för jag ville hitta min kompis. Och när jag kommer upp ser jag en polisbil stå utanför porten vi krökade i. (Då har nån som bor i de trapphuset ringt polisen för vi har vart för högljudda i guess) Ena polisen pratar redan med en snubbe. Jag kommer fram och han ber mig komma ner i källaren. Alla springer där ifrån när polisen kommer och där ligger min stupfulla kompis på marken och gråter över att hon vill hem. Jag sätter mig ner på marken mitt i mot henne och tar upp mitt busskort (för nån anledning i don't know) och den hade knekts haha så jag skriker typ "MITT BUSSKORT HAR KNEKTS! JAG KOMMER INTE KOMMA HEM" så poliserna ber om mitt namn, adress och telefonnummer till mina föräldrar och sen ringer dom en taxi till mig så jag kan åka hem haha . Mina föräldrar har nog aldrig skämts så mycket över mig tidigare. Och jag tänkte också i efterhand varför jag inte sa till polisen att en kille försökte få mig att göra nått jag inte ville? Det var det jag hade och säga om de haha. Hoppas de inte vart alldeles för lång text att läsa. <3

Likes

Comments