Det enda som kunde få mig att hoppa in i en dusch idag va att färga håret..

Fan vad jag saknat mitt rosa hår! Kännt mig så trasig utan det så nu va det dags för en uppfräschning. Har alltid kört Schwarzkopf Shocking Pink utblandat med massa balsam innan, men den går ju ur rätt fort. Så vart super glad när jag äntligen hittade en permanent lösning. L'oréal Cola Rista Paint - Rose Blond. Nu ska jag inte skrika tjohej än då jag inte vet hur resultatet blir, ska skölja ur om några minuter sen kommer domen. Men tänkte att blir det pannkaka kan jag ju alltid köra över med färgbomben. Men då har man ju lite rosa i grunden så de kanske håller längre =)

Nu gick timern, dags att skölja!


UPDATE: okeeej.. jag rekommenderar verkligen INTE denna hårfärg till någon som vill få lite lätt rosa hår... det va ren blondering... tänker inte ens lägga till en bild på hur det blev.. känner mig mer trasig än innan.. sad face

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det nytt år! Har helt tappat känslan för det nya året. Har så mycket planer och tankar för hela min livsstil 2017 men har tappat bort motivationen för det. Har legat sjuk i två omgångar på tre veckor-ish, så kan väl bero på det. Men det är bara försöka pusha på, hitta saker som kan locka fram motivationen.

Har precis kommit hem från ett möte, vilket gav mig lite motivation. Går och pratar hos en super trevlig och snäll kvinna som hjälper mig reda ut det mesta i livet. Har bara gått hos henne i några veckor så vi har inte kommit långt, men jag tror hon kan hjälpa mig förstå både mig själv och saker som hänt i mitt liv.
Jag tycker det är sjuuukt intressant med fakta, statistik, tester och sånt när det gäller psykisk ohälsa, medberoende och själssjukdomar mm. Jag har fått göra några enkla tester och jag kan direkt se hur jag fungerat i vissa situationer och hur jag kanske borde ha agerat istället. Så jag lär mig om mig själv genom att få sån fakta.
Idag gick vi mest igenom vad vi redan pratat om, gjorde upp en planering för vad vi ska jobba med härnäst. Det är många veckor framöver som kommer bli kämpiga, jag kommer få slita upp många gamla sår påvägen. Även fast jag inte direkt ser fram emot det så ser jag det ändå som en lärorik resa mot mig själv! 2017 ska jag en gång för alla, äntligen få må bra!

Likes

Comments

Första tanken med denna blogg var att det skulle vara ett tidsfördriv. Andra tanken var att ha det som utmaning.

När jag va tonåring hängde jag mycket på sociala medier, la upp bilder och statusar hit och dit. Kommenterade precis det jag tyckte och tänkte. Slutade när jag insåg efter några år hur mycket det hade förstört mig, på nått sätt. Jag satt ju där och väntade på likesen, kommentarerna o uppmärksamheten. Och det spelade ju ingen roll om man skrev att man hade tagit körkort eller brutit benet för man fick lika många tummar upp ändå. Och det kan ju inte vara bra, att bli belönad oavsett om det är positivt eller negativt?
Så utmaningen för mig är att våga göra min röst hörd igen. Jag behöver det mest för mitt företags skull, det är där det har tagit stopp för mig. Att bara annonsera på Facebook med ett enkelt inlägg kan lätt ta 2 timmar av velande fram och tillbaka, frågande "kan man skriva så? eller ska man skriva så istället?", mitt självkritiska tänkande som skriker varje gång jag tror jag är redo för att klicka på Klar. Så för mig att skriva ett blogg inlägg, är inte direkt nått jag gör när jag ska stressa iväg. Det är en perfekt utmaning för mig just nu! För övrigt vet jag egentligen inte om jag har behov av att skriva blogg. Men jag skriver ju dagbok, så en offentlig version av mitt liv kanske kan va nåt?

Så vi får helt enkelt se vad det kommer bjudas på här. Kan tänka mig det blir en hel del vardagligt trams, säkert mycket jobb och studier framöver, mycket känslor, tankar, mörka som ljusa. Glädje och sorg, smärta och välmående. Ja vi får se vad jag bjuder på (:

Likes

Comments

Dagarna rullar på. Jag går på möten lite titt som tätt. Allt oftare senaste tiden. Gällande massa olika grejer. Allt från information på arbetsförmedlingen till studiebesök på folkhögskola inför skolstart till samtal med läkare på psykiatrin. Så ja dagarna rullar på.

Jag försöker med olika sätt att befria tankarna, om det bara är för en stund. Nu färglägger jag! Det går okej. Blandade känslor. Ena stunden är jag avslappnad och jätte nöjd med det jag gör. Men sen tröttnar jag på motivet typ? Blir rastlös och börjar på nästa. Ingenting blir ju klart då. Sen slutar jag och sitter där på samma ställe som innan.

Trodde idag var en bra dag, tills jag läste igenom vad jag precis skrivit. Lät väldigt negativt. Men senaste tiden har väl varit väldigt negativ så är svårt att påverkas.


Likes

Comments