Ja, som rubriken talar om så är jag sjuk.. Befinner mig inte i skolan like the others! Sitter och kollar tv bara, kan inte göra något annat..

Vi har varit såååå otroligt dåliga på blogga men vi ber om ursäkt. Har hänt massa under denna tiden men tänker att jag kan lägga upp bilder under morgondagen eller något sådant. Ha det bra 😘 /Sara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!
Nu var det riktigt längesedan jag eller någon utav oss har skrivit någonting. Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist vilket måste ha varit över en månad sedan eller något.. Denna helgen har det varit fullt upp och det är mycket som skall göras nu inför de sista veckorna av ettan. Det är helt sjukt att vi har gått ett helt år på gymnasiet nu, det känns inte alls längesedan jag satt i mitt klassrum på min gamla skola med mina gamla klasskamrater och väntade in sommarlovet, men det är snart ett helt år sedan och det har hänt så otroligt mycket under detta året.

Som det ser ut nu så har jag en ganska fullspäckad sommar, åker till Frankrike en vecka på midsommardagen och ungefär 2 veckor efter det så börjar jag sommarjobba tre veckor fram. Emellan detta så ska jag bara njuta av sommaren och ledighet till fullo! Jag tänkte bara kika in en snabbis, hade tänkt att kolla på serier lite till och sedan gå och lägga mig. 

Ha det bra, kramisar- Jenny

Likes

Comments

Hej! Sitter ute på vår balkong och njuter av solen som äntligen har kommit fram. Håller på att memorera mitt tal inför np som är nu på onsdag, tror inte det finns ett bättre sätt att njuta av plugg om man sitter i solen.  


/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Har smakat på både Skittles och Milk Duds och de är så goda. Speciellt Skittles! Vill bara ha mer av den, de är så beroende framkallade.  


/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Fick förfrågan om jag ville gå till bio nästa torsdag för att se filmen Divergent. Och jag sa ju såklart ja! Längtar att se den, jag har försökt undvika trailen men det är svårt när den är ute på youtube. Just nu orkar jag inte att göra något så jag ska titta på det tredje avsnittet av Kickstart.


/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Har nyligen tagit bilder för mitt CV så jag fastnade framför photo booth och tog flera härliga bilder med min syster. Jag passade även på  att foto mina " före detta " sidecuts. Håret har växt ut så pass mycket att jag kan dra det bakom örat. Dags återigen för en klippning kanske?


          
Förr                                                                                                   Nu


/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Denna dagen är den dagen jag har gjort som mest på hela lovet. Började dagen med att äta frukost såklart och gick sedan ut för att träffa en kompis. Vi satt ute i solen och pratade lite, efter en stund var det dags för A-lagets match. De vann med 4- 0, hela laget spelade bra idag. Jag kom hem vid kvart över fem och det var inte långt kvar tills det var dags igen för att gå ut och se på tjejernas träning. Men när jag kom till konstgräset visade det sig att träningen skulle vara på Restad gård.  


/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Har njutit av denna helgen med att bara ta det lugnt. Har inte gjort något speciellt både idag eller igår, försökte skriva lite mer till mitt tal men kom inte på något. Jag hatar när man vill få något skolarbete klart men det är helt stopp i huvudet. Från tisdag till igår har jag bänkat framför tv kl 21 då Twilight serien visades, såg ni? Ahh, var så länge sedan man såg dem så det var verkligen kul att se dem igen.

/ Miriam

Likes

Comments

Hej! Har blivit en vana att gör smoothie varje gång jag är sugen på något sött. När det gäller vad som är i är det lite olika beroende vad det finns hemma att göra smoothie med. Så länge du har yoghurt i så funkar det, om du använder frukt alltså. Jag har använt mig av jordgubb, yoghurt och banan i drickan på bilden. Ta de frukter du gillar, gör det till en smoothie och njut!


/ Miriam

Likes

Comments