stoupid thoughts

Jag har många dumma tankar, en del dumma tankar är dock bättre än andra. en riktig dum tanke jag har är att jag ska ha en blogg och har en blogg.
Då jag tycker att det är väldigt tråkigt att skriva och inte heller är så bra på det, vilket kan ha med min dyslexi att göra men vill inte dra det kortet mer än vad jag redan gör.

En annan dum tanke jag hade va att importera en gammal blogg som jag hade i nian hit.

Här är en bild på en lejiten, ledsen och ensam ballong, vars kompis blivit sprängd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

#semst, maja #semst

tjo
have u miss me?
no?
well i tought so.

Nej men vem leker jag egentligen? Har ju inga läsare då jag inte uppdaterar här så speciellt ofta. Då senaste gången jag uppdaterade var typ febuari/mars? Tror de va mars, eller jag har koll...

Men vad gör jag då? Jo just nu håller jag på att rensa/sortera i min garderob och det är jobbigare än vad man tror. För man hittar massa kläder som man använde as mycket för några år sen men nu som man inte rör längre, och nu när man hittar de plaggen så får man en massa minnen tillbaka. :^) eller iaf jag får det

Som jag hittade både den här tröjan och skjortan och de använde jag så himla mycket i åttan och nian. Vilket man kan se på den för den har hål överallt bc den är så sliten.

Och då kan man ju undra varför jag inte slängde den här skjortan för två sen då den har en massa hål och en del lagningar som jag inte tog bild på, och det undrar jag också egentligen men vet att jag är semst på att slänga saker... :///

Men tjo hej vi kanske ses om fem/fyra månader igen who knows ¯\_(ツ)_/¯

Likes

Comments

maja älskar

Idag skulle jag ha haft bas lektion och när jag kommer till min lärares rum så ser jag detta...

Att min lärare är sjuk... ... ... blir så irriterad! För att de har inte lagt ut något på It's learning om vilka lärare som är sjuka eller annan personal som är borta för hade det stått där imorse så hade de ändå vart helt ok, men jag såg de då när jag kom till hans arbetsrum... bara lite irriterande... Men de är bara att forsätta öva på teknik övningen!
Ja, jag försökte hålla humöret uppe...

Likes

Comments

Allmänt

De här var nog de mest intressanta som hände igår...

Emilia kära fästmö hade en väldigt interssant dröm om mig... jag vet inte riktigt hur jag ska ta de...

Och på tal om att inte riktigt veta hur jag ska ta de riktigt så trodde en kompis till mig att hon hitta mig på tinder... de va inte jag.... utan det va en ganska ful snubbe istället (felåt om du läser de här... <3 men jag är också väldigt ful ibland så de är lugnt <333 skulle dock inte ha en sån bild på tinde men nu ska vi inte av såna...) men min kompis blev dock väldigt glad då hon trodde va jag sen blev hon lite besviken då de visade sig att de inte det inte var jag.
Jag tänkte infoga en bild men insåg att de nog inte är så smart att ha det...

Min första lektion på tisdagar är naturkunskap och vi har just nu en skrivuppgift som vi jobbar självständigt med och de blir ju då väldigt lätt att en tappar koncentrationen och typ börjar kolla på lilla melodifestivalen från bland annat 2007... Det kan även va så att Fanny tog en bild på de här...

Det kan ju va så att de hände...

juhan slog även skyte på candy crush då han också tappade koncentrationen ibland dock så hittade han tillbaka till den vilket inte jag gjorde heheh...

Sen så vare dags för lunch yaaaz och det var lite olika saker men jag pastapytt (tror att de heter de, men de är ju som pyttipanna fast pasta versionen av det).

Och när vi kom tillbaka så vare de lunchkonsert! Då ålsta (tror de va ålsta) folkhögskola var där och spelade för att marknadsföra deras folkhögskola, och de va riktigt myzigt att lyssna på! Jag hann lyssna på tre låtar då den ena var en Zara Larsson - Lush life jazz cover typ riktigt myzigt var de! Och så var de två andra låtar som också var bra då den ena var as maffig att lyssna på och andra var också riktgt myzig!

Men på svenskan så var Fanny lika dålig som jag då hon spelade spel på genomgången vi hade på svenskan men aja shit happens och jag ska väl inte säga så mycket själv...

Sen hade vi mentorstid och där vi fick bland annat reda på mer om nästa vecka då vi har projektvecka och alla känner sig förvirrande och irriterande och arga och allt... då de kommer med sån här info en vecka innan och vi ska tydligen vara här nu i helgen vilket inte riktigt kommer gå så bra direkt då halva klassen har något annat inplanerat istället dom de inte kan avboka...
Och de här bilden beskriver hur vi känner oss över allt... och min lugg är riktigt fräzigt jag vet.

Sen hade jag och juhan ett litet rep som gick as dåligt för vi flummade istället för att repa... mm vi är bra på de här... och jag hade ensamble som gick helt okej åkte hem gick till ica för att köpa taco tillbehör träffade två gamla klasskompisar på Ica och det var kul att träffa de och uppdatera varandra vad som händer i livet och så. Sen hade jag gitarr lektion gick hem åt tacos och sov typ...

Det var nog allt jag gjorde igår tror jag :)
Taco hej

Likes

Comments

maja sur

Jag är en sån människa som är väldigt dålig på att bilder på saker förstår inte riktgt hur jag kunde ta bilder på allt i sjuan... Men aja de här min idag bilder. Eller ah efter middagen och framåt iaf...

Vi åkte då till Ikea med huvudsyftet att äta Ikea mat då jag har cravat Ikea mat nu i två veckor och nu fick jag äntligen stilla min craving, och jag tvingade då med skyte. 
När vi också var påväg mot Ikea så hittade vi en väldigt krokig pil som vi var tvungna att  fota... (jag vet inte ens själv...).

Där efter kände näääe nu äre bra så jag sprang iväg från skyte och hittade då den här saken där man kan spela memory/bygga möbler/puzzel/jag vet inte vad jag ska kalla den saken... och tyckte den va roligare. Heheh

Och där efter var vi i restaurangen och var så nära min kära efterlängtade Ikea mat <333 och ni (vilka ni?) ser ju hur lycklig jag var när jag fick (köpte) den!
skyte insåg och att smöret hade gått ut den 17 januari så de va ju ungefär en månad gammalt men de varken lukade/såg/smakade konstigt så va ju lungt men jag blir alltid lite fundersam/får hjärnspöken när jag ser att något har gått ut.
Och skyte sa att de värsta som kan hända är att vi båda blir sjuka där av jag sa att hon skulle slicka de va kvar av smöret i paket så hon hade tagit en liten bit av mackan och jag hade ätit resten av mackan så då hade vi vart på samma nivå.

Och här försökte vi va bf goals men misslyckades så aahhh... sen så åkte vi hem och jag åkte där av till musikkåren och repade, nu är jag hemma och ska väl bara öva på elbasen och de blir ju kul.
Men jag säger taco hej syns i annat inlägg!

Kan väl också tillägga att alla förutom två bilder är tagna av mig

Likes

Comments

Allmänt

Fredagen började med att jag panik städade mitt rum och duschade och allt sånt hej hopp, och sen kom Emilia min kära fästmö till mig (nej vi är inte fästmös på riktigt vi kan inte ens bestämma vilken dipp vi ska till chipsen) och så gjorde vi nudlar för vi båda började 12.50 men vi tog 11.30 bussen från jag skulle repa vid 12 till våran klasskonsert.

När första repet och mina två lektioner och de andra repet var slut så skulle vi till majs och ha ett Harry Potter maraton och eftersom de blev lite dötid emellan andra repet och bussen så bestämde jag mig för att ringa polisen. För mina nycklar har varit borttappade sen i tisdags och jag har letat överallt frågat överallt och till slut var de bara ett alternativ kvar och de va att ringa polisen. Jag väntade i tjugo minuter och sen sa en röst "Vill du att vi ska ringa upp dig? Jamen ja självklart gu va skönt så slipper jag vänta halva mitt liv för att få prata med dem, så jag knappade in de man skulle (1#) och kände mig mindre nervös. Jag vet inte hur de är med er (vilka ni?) men jag blir alltid as nervös när jag ska ringa ett viktigt samtal eller en myndighet osv.

Men insåg jag att jag har ju ett hål i min jackficka så jag stoppade ner fingrarna där och gissa vad jag hittade (de står i bilden över vad jag hittade så det de blir inte så mycket att gissa your dumbass) och detta tyckte juhan va extremt roligt.
Nej jag har inte svarat honom än han förtjänar de inte.

☆~friend of the year~☆

Och de här var fredagen på kvällen vi spelade in en how to knark på Fannys snap där av allmänt knarkiga bilder. Sen så började vårt maraton vi gjorde engen pizza till middag och såg fyra filmer sen så bestämde vi för att sova i fyra timmar innan vi forsatte se på de fyra sista filmerna.

Och vi lyckades se alla filmer! De trodde vi inte i början jag trodde iaf att de skulle sluta med att vi skulle trötta eller något och bara sova bort resten av helgen. Men vi lyckades iaf och se sista filmen slutade perfekt till innan melodifestivalen började så jag Fanny bestämde för att sova en natt till medan Elin åkte på fredag kväll för hon skulle göra lite saker på lördagen, Elina åkte på lördagseftermiddagen och Alma åkte ungefär en timme efter Elina.
Men vi kollade på mello jag och en kompis på snap fangirlade över Claras klänning som hon hade på sig.

Sen dagen efter på söndagen så åkte jag och Fanny hem från majs och de tog en och en halvtimme för mig att åka hem... de skulle egentligen bara ta en timme men nu blev de en halvtimme extra pga helgbussarna är livet själv...

Och ja om någon undrar jag har dubbla ögonlock (typ...) och jag myste med min bas på buss resan hem.

Men detta var i princip min helg iaf tror inte att jag har missat något jobbigt annars (för vem blir det jobbigt för (???)).
Men vi syns i ett annat inlägg taco hej!

Likes

Comments

De va länge sen... typ sådär ungefär ett och halvt år sen...

Vad har jag gjort under tiden? Jo jag har börjat gymnasiet där jag går estet musik och nu är jag inne på mitt andra år. Jag har börjat spela elbas lite grann men nu på de senaste halvåret så har jag börjat spela de på heltid, jag spelar fortfarande dock trombon men har bytt de till kulturskolan och istället bara för spela bas i mitt rum iprincip så har jag bytt så att jag nu har de i skolan och det är väldigt najzzzz.

Kan inte lova (Vem jag nu ska lova är frågan, för jag har ju inga läsare men aahhh) att jag kommer uppdatera regelbundet jag kommer uppdatera lite när jag vill men vi syns annars senast om två år! :^D

Tänkte lägga in bilder men jag fattat inte hur de här funkar säkert fakk dat!

Likes

Comments

Allmänt

Så där lagom töntig titel men aja sånt händer.

varför har jag en blogg?

Jo för att jag hade en blogg på devote förut men jag kände att jag ville testa nouw så jag försökte importera min förra blogg hit, och de gick åt helvete och jag fattar inte riktigt hur man gör så vi får se om jag lyckas lösa de sen men nu pallar jag inte lol....
Men är de någon (Vem är du i så fall) som vill kolla in min förra blogg så här finns de en länk http://www.devote.se/gulhuvudbonad
eller om man vill se en lite mer cringeig (cringeig är det ens ett ord?) så kan man kolla in min förr förra blogg
http://www.devote.se/982081/
Va så dålig på att blogga på den bloggen så att mitt bloggnamn försvann lol
Eller kolla bloggen jag hade innan det
http://mybloggonlymy.blogspot.se/
Och de
http://majasblogg1.blogspot.se/
Och min första blogg
http://majashavregrynsblogg.blogspot.se/
plz fråga inte om namnet jag vet inte ens själv...

Vad kommer vi få se på din blogg?

Vilka "ni" nu är... jag har inte och kommer inte få några läsare är sådär lagomt positiv av mig. Men de kommer komma upp lite allt möjligt skit i min vardag och jag lever ett lagom ointressant liv så aaahh.

Vem är du?

Lagom djup fråga av dig (mig) men jag heter Maja är i från en håla i Värmland som ingen riktigt känner till men de ligger två mil utanför Karlstad i alla fall. Jag är 17 år och går estet musik på gymnasiet i Karlstad där jag nu är inne på mitt andra år.
De va typ de...

De här får räcka så nu säger (skriver) jag att nu äre bra hejdå.

Är en jävel på att ta osmickrande biler på själv så de fanns inte så många bilder att välja lol men här är en bild när jag och juhan var med på busstv i karlstad.

Jag blir heller inte förvånad iaf jag startar en till blogg efter denna också lol

Likes

Comments