Varit en snabbsväng till Vätö idag,bara för att titta till stugan,och allt såg bra ut.Sen åt vi mat på en Restaurang i Norrtälje,en grekisk som heter Antep. Där har vi ätit flera gånger förut.De har bra mat och bra priser.Man får mycket mat för pengarna.Jag tog som vanligt. Bergtungafile och glass med chokladsås till efterrätt.Blev lagom mätt denna gång.

Har äntligen tagit bort adventsljusstakarna idag.Man får ju skämmas lite!! Gardinerna byter jag i morgon.Men jag tror nog inte att vi är sist på att ta bort dessa saker.Ser i ett och annat fönster att folk har stjärnor/stakar kvar.Men det är sällsynt.Undrar vad grannarna tänker,när de ser att man har de kvar så länge,De flesta har ju så bråttom att ta bort allt.

Ikväll börjar Melodifestivalen,vilket jag verkligen gillar.Man kan ju diskutera detta program i all oändlighet.Det är svårt att tävla i en meloditävling. Man måste nästan höra låtarna flera gånger för att bestämma sig om vilken man tycker är bra.Jag kan tycka att en låt är jättebra idag,men i morgon kanske jag tycker att en annan låt skulle ha gått vidare istället.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229