Har inte så mycket att skriva om,men vill ändå uppdatera lite.Torsdag igen och jag tycker att det ska bli skönt med helg igen.Veckorna går så fort.Advent nu i helgen.Jag ska ta fram sakerna i kväll tror jag och kolla så att alla lampor fungerar i alla ljusstakarna.Ifall man behöver köpa nya lampor.Sen ställer jag fram allt i morgon.Vi är ju inte hemma i helgen,så då vill jag att allt ska vara framme och klart på söndag.Annars hade jag nog fixat allt på lördag.Jag tycker det är mysigt med skenet från alla ljusstakarna i fönstrens.Jag gillar också julen mest på hela året,men inte i år,då jag inte vet hur det blir med mitt jobb efter jul.Får jag flera timmar eller måste jag sluta? Jag jobbar 60% och får stämpla upp till heltid,men sen efter jul tar dessa stämplingsdagar slut....

Har varit så trött denna vecka,vill bara sova.Har snart slut på alla extra batterier som finns i min kropp.Det tar så mycket kraft och ork att gå och oroa sig hela dagarna.Vill mest bara sova.

Annars är morgonen bästa stunden på dagen,då man får en stund för sig själv och ta en kopp kaffe,kolla FB och bloggen en sväng,och allt annat som man vill kolla på datorn eller telefonen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229