Började först dammsuga i morse,men ändrade mig sen till att klippa gräset istället.......Vilket blev himla varmt,fick göra några drickapauser.Annars brukar jag kunna klippa allt på en gång.Det var jobbigt idag,kan man säga.Tänkte också att det kanske blir mera regn i helgen,så då kan man vara inne och dammsuga i stället.Har även varit och handlat och varit ner på byn med Sofia,för hon "var sugen på nåt".Hon törs inte gå ner själv,fast att hon är så stor.Fast hon har nog gått ner själv nångång.Hon är nog väldigt mycket blygare än jag var i hennes ålder,och jag tycker att jag alltid har varit jätteblyg,och osäker på att göra saker.

Visst har vi ett tjusigt jordgubbsland?? (bilden till höger...)Men det kommer jordgubbar iallafall.Sen har Sofia en cykelkorg med en påse med jord i,som det har börjat att grönska i.Ganska så fint....(bilden till vänster).

Vi kommer att vara hemma och fixa i helgen,med lite saker,som man lätt skjuter upp,för att man inte har ork eller lust,utan man bara fly fältet upp till husvagnen,för att slippa se eländet...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229