Eftersom jag är så morgonpigg,nu när vi har fått vintertid,så blir det tidiga promenader med vovven på morgonen.Tog denna bild i morse i centrum.Sen blir jag kvällstrött i stället,vilket jag iof kan vara jämt,oavsett vad det är för tid.

Har varit och lämnat in min bil på verkstan för att det ska ställa in halvlyset.Fick ju anmärkning på besiktningen förra året,och nu är det snart dags att besikta igen.De skulle ringa när de var klara,menar inte hört nåt än.

Sen har jag varit till tandläkaren och laga 2 hål,ett uppe på höger sida och ett nere på vänster sida.Har fortfarande bedövning kvar,och jag som är hungrig.Ska inte äta så länge som jag har bedövningen kvar.Jag som är så hungrig.Försökte mig på att äta en korv med bröd ändå,men det gick inget bra,Känner mig helt sned runt munnen och det känns som om jag dreglar hela tiden.Men jag tror att bedövningen är på G att släppa lite nu.

Ja,och så håller de på att göra ett frekvensbyte på TV-kanalerna,vilket gör att det blir störningar på TV:N.Ibland försvinner bilden.Vi får göra ny kanalsökning efter kl 18 ikväll,har vi fått info om.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229