Jösses vad detta jullov gick fort.Skolan började idag igen för barnen.Igår tyckte jag synd om dom för att lovet redan var slut för dom​...Knäppt va? Men nu tycker jag att det är bra att skolan är igång igen.Kan kanske ha lite dåligt samvete för att vi inte har gjort så mycket med dom på lovet,som tex badhuset eller museum eller nåt sånt.Bio blev det första kvällen på lovet.Annars är det så många röda dagar då allt är stängt,och sen är vi alltid borta en vecka över nyår,hos barnens farmor och farfar.Låter det som undanflykter till att inte göra nåt? Ja,vinter har det inte varit heller för skidåkning eller nåt sånt.Vi har testat Netflix här ett tag,så vi har sett en del filmer,som vi annars inte skulle ha sett på.Det har barnen gillat.

Trots allt är det skönt att allt är i gång igen,och på måndag är man nog inte så dagvill längre,då det blir normala veckor igen.

Köpte semlor i tisdags på Ica,de var jättetorra och dyrare än vad semlorna är på konsum,men hittade inga semlor då på Konsum.Men var ner nu och kollade och då fanns det på Konsum,Får fika semlor ikväll,med övriga familjen.Hoppas att dessa är bättre än Icas.

Ibland har man spring i benen,det blev visste en tur till ner på byn.Men nu ska jag inte göra så mycket mera grejor,mer än att kolla på lite skidåkning och gå ut med vovven.Det är så blött ute nu.Fryser det på nu,blir det inte kul.Milou tittar efter mig så fort jag rör mig nu,han gillar inte att vara själv,och i dag har han fått vara själv 2 korta stunder.....

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229