Snart är helgerna slut,bara trettonhelgen kvar,som vi inte firar så värst.​Är inte trettondagsafton den afton som är som en "vanlig" dag,fast det är afton.Jag menar att tex julafton,påskafton,nyårsafton firar man mera och alla vill vara lediga.Men att trettonhelgen inte firas på samma sätt.Eller har jag fel? Vi äter upp det sista av nötter och knäck nu,och dricker upp den sista julmusten.Chokladaskar finns kvar än att mumsa på.

Igår gjorde vi egen glass,fick glassmaskin i julklapp,och ett järn som man gör strutar i,till glassen.Men glassen blev väl sådär.Det var med ett litet häfte med recept i.Nu gjorde vi nog det enklaste receptet.Smakade mest grädde.Hade inte riktiga vaniljextraktet heller,hittade inte det å affären.Men kollade sen på nätet,att det är på flaska.

Mamma var över på fika.Hon hade med sig tulpaner.Gillar dessa blommor.Nu är det tulpantider.Det finns även semlor redan i affärerna. redan.

Igår kväll åt vi hummer,mest bara för att prova,men det är ju mest som en stor kräfta.Inte mycket att äta på egentligen.

idag blir det väl lugnt igen.Har badat Milou.Han gillar inte det,men det måste göras ibland.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229