Jag har upptäkt att SvTPlay är himla bra.Där finns det en del serier som man kan se i efterhand,istället för att spela in.Har även upptäkt serier som jag har missat att de går på "Vanliga TV:n".

Les MIserables-SVTplay.Lite otäck tycker jag.Blir nästan lite illa berörd när jag ser på den.Har sett 3 delar.Den är ändå bra på nåt vis.Vilken misär det var på den tiden.Lite överallt i världen.

Umbrella Academy på Netflix.Bra men ändå inte.Lite övernaturligt.Slötittar,medans jag gör andra saker,vilket gör att jag inte hänger med så värst bra,Alltså kanske den inte faller mig så bra i smaken ändå.

Farmen VIP på TV4.Kul att följa.Inte lika mycket intriger som i Vanliga Farmen.

Robinson-TV4. Ja,vad säger man? Såpan med mest intriger eller?? Carl Hamilton-Hur dum får man bli???

Sex Education-Netflix.Började se den i Februari.Men döm om min förvåning när Persbrandt dyker upp i serien och är med i några avsnitt....

Kära dagbok-SVTplay.Kass humor.Korta avsnitt med sjuk humor.Jätteroliga är dom.De har även gjort Ut i Bögda.Man skrattar på sig när man ser på dessa serier.För de är så knäppa.

Leaving Neverland på SVTplay.Om Michael Jackson och vad han sägs ha sysslat med.2 delar a 2 tim varje del.Kunde inte se allt på en gång.Var tvungen att pausa för att ta in allt som de berättade.Hemskt om det är sant.Vilket jag tror att det är.Kom i håg vilka skriverier det var då,om det som hände.

Beverly Hills på Viafree.Efter Luke Perrys bortgång började jag titta....Såg den på 90-talet när den gick då.Gillar den fortfarande.Kommer ihåg en del,vad som hände,när jag ser avsnitten nu.Det var en av mina favoritserier på den tiden då den sändes första gången.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229