Det är nog väderomslag ute,lite dimmigt och väldans rånnigt,Inte så kallt på termometern,men kylan kryper ändå innanför skinnet.Det väntas snö på eftermiddagen,om man ska tro klart.se.

Jag är en sån som har svårt att äta frukost på morgonen,hoppar lätt över den och går direkt på lunchen istället,vilket inte är så nyttigt för kroppen egentligen.Imorse blev det nudelsoppa.Var lite saltsugen....Men säkert inte mättande eller näringsrikt.

Varit och handlat på Ica som vanligt när det är fredag...Standard att handla på fredagar,inför helgen.Nu ska vi vara hemma denna helg så då är det inte samma panik,att handla allt på en gång inför hela helgen,som när man ska till campingen.Men jag fick ändå för mig att jag hade glömt att köpa salladshuvud,Kollade kvittot oxå,och det stod inte med.....Var nästan på väg ner till konsum, dit är det gångavstånd,för att slippa ta bilen igen,men sen när jag tittade mer noggrant på kvittot och i köket,så hade jag ju köpt ett salladshuvud.Det är så dyrt med grönsaker just nu,alltid denna period varje år så tycker jag att grönsakspriserna stiger i höjden.

Andreas är feberfri idag,efter att ha haft feber i 3 dagar,men hostar och snorar lite fortfarande.Blöder lite näsblod också,han brukar göra det när han är förkyld,har väl känsliga slemhinnor i näsan,Jag själv känner av i ett öra,att det gör ont.Kan man få öroninflammation utan att vara förkyld? Är lite täppt bara i näsan.Det är kanske därför som det känns i örat....Får man hoppas.Borde kanske ta nässpray,för att se om det hjälper...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229