​Det har blivit shopping både igår och idag,men det har blivit ganska billigt.Min snälla mamma har lite saker.Bilden till höger inhandlades igår,på Britts Mode,här i Rimbo.Rea på alla 3 plaggen.Blåa klänningen var jätte mjuk och skön.Det är av märket Csar.

Idag blev det Norrtälje.Blommor från Blomsterlandet,ljus och hårprodukt från Rusta och koftan från Kappahl.Det är så skönt att få handla lite ibland.Blommor var det längesen som jag köpte,så det var på tiden.Har rensat i mina fönster nu,och har även rensat bort lite kläder i mina lådor.Sånt som man aldrig kommer att använda längre....

Igår kväll hann vi ut en sväng i skogen för att plocka svamp.På vägen ut till skogen hann vi se både ett rådjur och en älg.Att få se en älg hör inte till vanligheterna.Synd att man inte hann med att fotografera den..Det var jag,patrik och sofia som var ut.Plockade kantareller,men jag hittade bara 4 st!! Patrik hittade desto flera.Sofia plockade blåbär,vilket det var gott om.Men hon åt nog upp allt direkt,som hon plockade.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229