Vi skulle ju då ha åkt upp allihopa till Svärfar i helgen, så blir jag sjuk och väljer att stanna hemma.Det är skönast att vara sjuk hemma än borta.Jag har sovit en del.På nätterna har jag sovit i soffan.Men fy vad den är sandig efter Milou.Får ju sopa eller dammsuga hela tiden efter honom.Det hjälper knappt att torka golven.Väderleksmässigt så är det grått,regnigt och smutsigt ute.Det känns mer som oktober/november än Mars såna här dagar.Fördel är att Milou inte vill gå ut lika ofta.

Jag orkade med en sväng till Norrtälje igår.Dollarstore är lite av en favoritaffär för mig.Bäst att passa på att bunkra upp med lite brevpapper när det ändå finns på nån affär och är lagom billigt.

Har sett en del på Skidskytte-VM.Synd om Öberg i går,som sköt bort sig lite.Blev skitbesviken först.Men det är inte så lätt att stå pall för trycket på Hemmaplan.Det blev ändå ett silver.Men hur 17 kunde Norge vinna guldet?? Dom behöver inte vinna mer nu.De vinner ju överallt i "alla skidsporter" känns det som.Kan de inte dela med sig lite?? Jag hörde nånstans ifrån,vet inte vart de var i för land och tävlade,att publiken sviker för att Norge bara vinner hela tiden.Nej,det är inte kul att titta på skidåkningen när det bara är ett land i topp hela tiden...Det kan jag ju hålla med om.

  • Nära Centralvägen , Rimbo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229