Det är så jobbigt att vara på campingen,när det är så kallt. -Vi hade -18 g,både i går morse och i morse.Det blir så kallt hela tiden,då vi har kylvaror och dricka i förtältet.Det dras in så mycket kalluft i husvagnen,sen måste man ut när man ska på toa,och till disken,och ut med hunden......Man får härdas i denna kyla.I morse frös Milou om tassarna,så han hade svårt att gå.Men jag gillar att vintercampa.Men det är just kylan och förvaring av saker när det är så kallt.Drickan fryser ju också i kylan och blir till slusch.

Igår var det aktiviteter.Tipsrunda med svåra frågor,så det var inte så kul.På kvällen Mat och filmquis.Där var det lätta frågor iallafall.Vi var indelade i olika lag,och mitt lag kom 2:a.Maten var Tacopaj.Det var lotteri också.Anderas vann.Att bada på Aquanova i Borlänge för hela familjen.Det var ju kul.Badtunna var det också,när det var bastu.

Skönt att OS är slut nu.Det har varit 2 intensiva sportveckor,med många överraskande fina medaljer.För Sverige.Fast lite vemodigt också,att det är slut.Jag gillar vintersporter.Vi är nästan bättre i vintersporter än i Sommarsporter tycker jag.Sommar-OS är inte lika kul,för där tar vi inte så många medaljer.

Sportlovet börjar i morgon för barnen.Andreas ska jobba.Första jobbet.Inte så värst hög lön,80 kr tim.Lägsta lärlingslönen.Kunde få 100 kr tim tycker jag.Han tar ju studenten nu till sommarn,och blir elektriker då.Det har jag nog nämnt förut.Får se vad jag och Sofia hittar på om dagarna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229