Gårdagen kändes så himla konstig tycker jag.Även om det var en bra dag hade jag nån olust känsla.Hade ett möte i skolan som blev så himla konstigt,det hängde med hela dagen sen.

Vi har nu äntligen fixat ungdomskort med id-kort till Sofia,på banken igår.Ett betalkort som man får när man fyller 13 år.Kortet kommer på posten om några dagar,id-kortet får vi hämta på banken när det är klart.Så nu är Sofia så glad.Hon har väntat på det verkligen.

När vi lagade mat igår så brände jag mig på fingrarna.Vi gjorde klyftpotatis i ugnen och jag öppnade ugnsluckan för att röra om,så puffade det ut varm ånga,och jag brände mig på fingrarna.Vad ont det gjorde.Fick spola kallvatten en lång stund,på fingrarna.Det är lite ömt fortfarande.Men ingen blåsa iallafall.

Vilken väderväxling det blev nu!! Var ut med vovven för en timme sen,då var det stjärnklart.Nu är det mulet och dimmigt ien handvändning.

I morse var det nån olycka vid T-banan vid Danderyd.Olyckshändelse gick de ut med att det var.Värsta pådraget av brandkår,polis och ambulans.Kan ju vara nån som har hoppas,och det är ju tragiskt i sånt fall.Sen när jag skulle hem så var det nån kortege som skulle till Danderyd,så då var det fullt med poliser och avspärrningar så E18 skulle vara bilfritt för kortegen.Men bussarna kunde åka,fick bara vänta en liten stund vid påfarten vid Danderyd. Ibland händer det grejor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229