Vi åkte ju hem i måndags för att betala räkningar och klippa lite gräs m.m Det var skönt att komma hem.Igår blev det en dag på Gröna Lund.Där har jag inte varit på minst 15 år.För barnen var det första besöket där!! Fy på oss.Vi bor för nära! Köpte åkband åt dom,och det åkte för fulla muggar.Jag gick Lustiga huset.Det var inget kul alls att gå det,det var inte som jag minns det. Vi var typ 20 pers i vårat gäng som var där.Vi bodde på hotell.Biz apartment på Gärdet.Det var som lägenhetshotell åt företag.Det var jättefint där och god frukost i morse.Milou har varit hos mina föräldrar och det hade gått bra.

Nu är vi på campingen igen,sista dagarna på semestern.Det ska bli rätt så skönt att komma hem igen i helgen.Synd att veckorna går så fort.Vi har inte gjort så mycket på dagarna,men ändå haft det trevligt med kortspel och nummerspel,eller bara pratat.Det har blivit lite höstlikt i luften tycker jag,är ju snart inne i augusti och det brukar märkas på en gång tycker jag,att det blir en annan luft då.Brukar säga att min favorit tid börjar i augusti och slutar i mars/april nångång,då det blir för ljust för mig.Nu är det den tiden då man kan börja tända ljus tidigare på kvällarna.

Tvättade 2 maskiner tvätt hemma i måndags,vi har ingen tumlare eller torkskåp.Det torkar så sakta! Fuktig luft både ute och inne i källaren.Så är det varje sommar,då vi inte har nån värme på .Tvätten var inte torr när vi åkte hit.Ändå är det 2 dagar sen....

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229