I fredags hade vi kalas,Sofia och Milou fyllde år.Vi bjöd på varm smörgåstårta.Vi gjorde ganska mycket,så det blev över en del.Har ätit frukost både i går och idag,och lunch igår,av smörgåstårtan.Vi hann med lite singstar i fredags med.Kul,men det låter hemskt. Igår var jag och barnen till Arninge.Andreas behövde en ny vinterjacka.Köpte på Stadium Outlet.Där finns det mycket fina kläder och skapliga priser.Nu blev det jacka och vinterbyxor,det var set som hörde ihop.Sen var vi till HM,så att Sofia fick handla för sitt presentkort,som hon fick på sin födelsedag.Hittade kläder på rea.Sen blev det Rusta och ÖB också. Igår kväll bjöd vi mina föräldrar på mat.Kotlett i ugn,och pommes frites till det.Vi spelade lite Kinect också.Dart,Bowling,lite golf. Annars var jag jättetrött igår.Sov på soffan en stund,efter vi hade kommit hem från Arninge.Somnade även senare i soffan,när mina föräldrar hade åkt hem.Sov ändå bra i natt.Idag blir det nog en sväng i skogen,för att plocka lite svamp.Det blåser,men det är varmt ändå.

Det är 20 år sen som Estonia sjönk.Det känns fortfarande ofattbart att det kunde hända.Jag hade dock ingen anhörig eller vän som var med,som tur var.Men jag kommer i håg nyheten om att det hade hänt.Förstod inte att det var så stort.Vi hade föräldrarmöte på jobbet den dagen.Gick ner till Solna Centrum med en arbetskamrat en sväng och flaggorna vajade på halv stång.Kunde inte förstå varför först varför de flaggade på halv stång.Men det var ju  för Estonia.Vi pratade sen på föräldrarmötet om Estonia.

Gillar

Kommentarer

emma.lund94
,
Hej! Efter en lång tids uppehåll så har jag återigen startat upp min blogg. Den handlar till största delen om min liv (såklart), men om du vill få inspiration på mode, inredning mm så är det en blogg för dig! Kika gärna in och lämna en kommentar! Kramarlifebyemma.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229