Har precis varit och handlat,och gick då av ren nyfikenhet och kollade priserna på den ekologiska maten,nåt jag inte brukar göra direkt annars.Varför ska den maten vara så mycket dyrare än den "vanliga" maten för?? Vore det inte bättre för miljön om den ekologiska maten hade samma pris eller t o m var billigare än vanlig mat...?? Så att folk handlar mer ekologiskt menar jag.

Annars ska vi till campingen denna helg som vanligt.Det blev storinköp som vanligt på Ica,då man handlar för hela helgen,så att man slipper att åka iväg där uppe,till affären.Sen Systemet,de har så trevlig personal där.Kassören hade det väl lugnt,för han plockade i ölen i kassen åt mig.​Det är man inte van vid. När man  nu är inte på miljötänket så har man ingen nytta av påsarna från bolaget när man kommer hem.Vad kan man använda dom till sen?? Inte soppåsar iallafall.Ligger bara och skräpar i sopskåpet sen,tills man slänger dom.

Gillar

Kommentarer

ullie.weberskold
,
har alltid oxå haft husvagn me föräldrarna men kära maken avskyr det livet men lite på sommrarna får ja me han :) mysig blogg du me kika gärna in igen så skriver ja tillbaka :) Ha en fin start på helgenweberskold.blogg.se
IP: 82.99.3.229