Dagvill

Är vilsen på dagarna.Hade Torsdag i går.Och jag har Fredag idag.Tyvärr så är det liksom lite fel.Jag och Patrik var till Badhuset i går kväll. Vuxensim med tända ljus i Kandelabrar.Mysigt,och lugn musik till det.Det var första gången som vi var på det.Det är också skönt när det bara är simning för vuxna och inga barn som leker runt omkring.

Idag ska jag till Pappa en sväng.Med lite saker.Igår kväll ringde han och skällde lite.Han ville flytta hem igen och sen muttrade han om Mammas Bouppteckning och arvet efter henne.Han säger olika saker hela tiden om saker och ting.Det var längesen sist som pappa ringde och muttrade om nåt.Får se om han säger nåt idag när jag kommer dit,det är inte alltid som pappa kommer i håg vad han har ringt och sagt på kvällen innan.

Ja,så är det Halloween dagen till ära.Har köpt en Pumpa som jag ska göra i ordning och ställa ut på trappen.Köpt godis också,om det kommer några i kväll."Bus eller Godis".Det kom 2 barn i söndags och sa det,som tur var hade vi lite godis hemma.Undrar vad de skulle göra för Bus,om de inte fick nåt godis???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229