Hur kan det blåsa och regna så mycket? Nu har regnet övergått lite i snöform,men det är inte så jättevitt på marken.Tur att man jobbar på kontor såna här dagar.Fast det är en viss mysfaktor också.Vi tände en brasa i öppna spisen igårkväll.Det kändes lite kallt inne.Det drar lite,när det blåser så ute.

Idag ska jag på kurs på förmiddagen.Hoppas att man får nån fika.Jag som är så dålig på att äta frukost här hemma.Det är ju så pinsamt när det kurrar i magen,när man sitter och lyssnar.Kursen handlar om avtal och regler och sånt,för anställda.Hoppas att det blir intressant.

Kursen idag var bra,även om det blir lite forcerande på bara 3 timmar.Det var om pensioner.Det kan man prata hur länge och mycket som helst om.Jag tycker att det skulle vara en hel dag.Det blir ju en del frågor också kring allt.

Tog lite bilder i Stockholm också,det är från Sergels Torg,Hötorget,Drottninggatan.Sen var jag in på Åhlens en sväng.Det är så omgjort där,sen man var yngre.Även PUB är inte detsamma längre såg jag.Men där var jag inte in.Iallafall....på Åhlens....Hittade grytunderlägg gjort av kapsyler.Snacka om återvinning.Bra ide.Sen var det kokböckerna av Jamie som jag blev sugen på att köpa.Lättlagat och snabbt......Sen tog jag bara en bild på lite julsaker.Ibland längtar jag tillbaka till den tiden som man åkte in till Sthlm och "shoppade loss" på Drottninggatan.Nu åker man mest till shoppingcenter istället,där allt finns under samma tak.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229