Har varit på den årliga bilbesiktningen idag,och det gick bra.Bilen gick igenom utan anmärkning.Skönt att få ett blankt papper därifrån.Det är alltid lite pirrigt att besikta bilen tycker jag,det är som att gå till tandläkaren ungefär.Jag har en Suzuki,är i stort sett nöjd med den.Har aldrig haft några problem med den.Men det är inte någon bra vinterbil,när det är kallt och mycket snö och moddigt.

Var sen och handlade på Flygfyren.Tycker det är kul att handla där ibland,men det är inte så värst billigt där,om man jämför med Ica här hemma.Men det är kul med affärer som har lite andra saker än på Ica här hemma.Det blev även en sväng på Clas Ohlson och Jula.

Höll förresten på att köra på en hund när jag skulle till Norrtälje.Den bara kom farandes vid en parkering,rätt över vägen,men det gick bra som tur var.Hann inte ens se om det var nån husse/matte i närheten.

Dagens middag blir förresten raggmunk med fläsk och löksås.Sofia som inte gillar detta får pannkaka istället.I morgon blir det soppa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229