Åh,vilken trevlig resa vi har haft,till Åland.Dygnskryssning från Stockholm.Kände mig lite sliten igår när vi åkte,eftersom jag hade jobbat först och det var en tidig morgon.Men det tog sig när vi väl kom i gång.Skaldjursbuffen var så god.Åt massor.Vi var 3 par i vårar gäng.Alldeles lagom.Drack gott,Senare blev det Kareoke.Jag sjöng en sång,flera i gänget sjöng flera sånger.Sen skulle jag bara gå och vila en stund i hytten och tvärslocknar med kläderna på,och vaknade när Patrik kom och la sig vid 03.00......Typiskt.Han hade med sig räkmacka till mig.Det hör till när man är på kryssning.Jag fick tom i mig Ostron i går.Inte alls så farligt som jag trodde att det skulle var.

Idag blev det shopping i Taxfreen,och sen Musikquiz.Vi hjälptes åt och vi fick 9 rätt av 10.Sen var det en utslagsfråga.Gissa vem som vann??? Jo JAG!! En ny resa...Jo,jo.Det var skitkul att få vinna,sen kanske vi inte utnyttjar resan......Patrik träffade några gamla arbetskamrater också,och hans gamla chef.

Det var trots allt skönt att åka freda till Lördag,fast att man var trött i går,men det är skönt att sova på soffan nu och det är söndag i morgon.....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229