Valborgsmässoafton idag och Kungen fyller år dagen till ära.Blev dock inte bjuden på nån fika i år heller,till Slottet....Vi är hemma kväll,iallafall jag.Övriga i familjen går på bio i Norrtälje i kväll,Ingen film för mig,så därför stannar jag hemma.Får väl kolla på Hockey eller nåt,och heja på Bästa laget,Tycker att Majbrasan ligger för avlägset för att jag ska ta mig dit själv.Skulle gärna vilja se en brasa om den var på gångavstånd.Hoppas att Ni alla får en trevlig Valborg.

Förresten.På Valborg för 20 år sen,så skulle jag promt ha en Irish Coffee efter att vi hade kommit hem från Majbrasan.Var egentligen inte så värst sugen,men jag brukar ju gilla den annars.....Tvingade i mig en iallafall.Orsaken hette Andreas och kom i December.Visste bara inte att jag var Gravid på Valborg...

Gillar

Kommentarer

Gick in på Apoteket Hjärtat och blev medlem där.Är medlem på vårat vanliga Apotek här på orten och det är inte Hjärtat,Tydligen så är det skillnad på Apotek och Apotek Hjärtat. Same same tycker jag.I Norrtälje är det Apotek Hjärtat....Vad är skillnaden på om det heter Hjärtat också eller inte?? Beställde iallafall saker på Nätet från Apotek Hjärtat och det var billigare där än att beställa samma varor från det "Vanliga" Apoteket.Vad bekvämt det är att få hem sakerna på posten.Mest för att testa.Fick nu den tandkrämen som Tandläkaren rekommenderade,bra mycket billigare än den andra som jag fick på Apoteket här.

Har jobbat idag och vi har mest varit ute,vilket har varit skönt.Men vad det känns i ansiktet nu,Känner mig alldeles mosig av solen.Det var skönare ute på förmiddagen än på eftermiddagen.

Gillar

Kommentarer

Bio i Kista idag.Men först var vi till Ikea i Kungens Kurva.Andreas skulle ha en hylla till sitt rum,som bara är slut i Uppsala.Men ikea i KK är så himla stort att man behöver karta och kompass.Nu hade vi lite bråttom också för vi skulle till Kista oxå.
Jag och Sofia såg på Dumbo,med. Människor denna gång.Den var väl okej.Sofia tyckte om filmen.Patrik och andreas såg Captain Marvel.Men det drar iväg i pengar att gå på bio.Allt runtomkring med mat och godis.Lyckades också slarva bort Sofias godispåse på nåt vis.När vi gick ut från bion påpekade hon det.Vet inte alls vart vi tappade bort den nånstans på vägen.

Gillar

Kommentarer