Januari gick ju i en hast,I morgon är det redan Februari.....Snart är det Jul Igen....Typ.Det har blivit jobb hela veckan.Många sjuka personal.Med hög feber.I dag har det nog varit som värst,med sjukt folk,och ingen Vikarie.Nu får jag tom dåligt samvete för att man inte räcker till som vikarie,då flera avdelningar behöver hjälp och jag kan bara vara på en avdelning.Alla behöver ju hjälp,och de sliter häcken av sig allihopa.Tur att det är fredag i morgon.För personalens skull.

  • Nära Minervavägen , Rimbo

Gillar

Kommentarer

Ja,jäklar vad ont om folk det blev i en hast på jobbet,där jag är Timvikarie.De kroknar av i feber och förkylning typ,och inga vikarier att få tag på....Morgondagen är inte löst.Jag har jobb hela veckan nu.Ganska många timmar per dag,tur det,då det blir bara 4 dagars jobb i Januari.Fredag är ju ny månad.

Har varit på Småbarnasavdelningen nu i 2 dagar.Det känns lite i rygg och nacke.Jag som aldrig har känt av sånt förut..Ovig har man blivit också i kroppen,och känslig för hög ljudvolym,typ .Det har kommit med åldern....Vilket jag inte kunde förstå när jag var yngre,att de äldre klagade på nacke och rygg,och att vara ovig.

Dagens lunch var någon slags Cornaktig sak.Mindre god,mest grynig konsistens.Lite likt lever....Ris och grönsaker till det.Tur att vi tog Yoghurt till Mellis.Barnen åt dåligt med lunch oxå.Bäst var middagen ikväll,Tacos.

  • Nära Smedjevägen -, Rimbo

Gillar

Kommentarer

Äntligen ringede de från Förskolan och jag fick jobba idag och även i morgon.Så himla skönt att komma hemifrån!! Och få känna sig behövd.Hoppas nu att det rullar på med sjukdomars att jag får jobba.....

Gillar

Kommentarer