Måste ju trots allt säga att det varit ett hyfsat bra år för mig.Det kan ju aldrig bli helt perfekt.De bra saker som hänt har ändå överskuggat det som varit sämre.
Det har varit en bra sommar.Åkt dagstur till Åland,Mat i Uppsala,Fest i Gottröra.Sett GES på Dalhalla och fick stå längst fram.Har jobbat som Timanställd på Förskola.Andreas tagit Studenten,och börjat att jobba.Sofia kommit på gymnasiet.Dygnskryssning till Åland med skaldjursbuffe.Fyllt 50 år....Vad har jag missat?? Vit jul.Vi hade julfrukosten.Andreas fått körkort först för B sen BE.

Ett bra vinter-OS och ety bra Fotbolls-VM för Sverige.

Idag är väl vädret inte det bästa.Kyliga vindar.Ätit hummer till lunch.Synd bara att vi inte hade bubbel och annat tillbehör till den.Ikväll blir det julmat till middag.Senare sgrevinnan och betjänten på TV.

  • Nära Unnamed Road, Mora

Gillar

Kommentarer

Så har vi då kommit till årets sista dag....Åh vad det tjatas om nyårslöften inför 2019.Jag har alltid haft förväntningar på varje nytt år som kommer.Men det blir ändå aldrig som man tänkt sig,eller hoppas och tror.Jag vill skriva en intressantare blogg så att jag får flera följare och fotografera mer så jag får fler följare på Insta och Twitter.Men hur gör man få när man har ett sånt tråkigt liv och har svårt att bryta trenden?? Vill komma igång med att läsa böcker igen.Har så många olästa.Men har svårt att komma till ro,fast att jag älskar att läsa.

Har dock ätit en traditionsenlig grötfrukost på nyårsafton.

  • Nära Unnamed Road, Mora

Gillar

Kommentarer

Dagen började med solsken,sen mulnade det på.Det har inte hänt så värst mycket skoj idag.Konstigt nog går dagarna fast man inte gör så mycket.

  • Nära Unnamed Road, Mora

Gillar

Kommentarer