Idag blev det en liten utflykt till Täby C.Först stannade vi till i Arvinge och gick in på Rusta.Så mycket Julsaker det finns framme nu......Där handlade jag mest ljus...Sen blev det Täby C.Vi har våra 3 affärer som vi går i. Flying Tiger,Panduro och Akademibokhandeln.Det var en del folk i farten,det är ju höstlov.Det känns skönt att få göra nåt med Sofia,Imorgon blir det Bio i Norrtälje.Då kan jag ju ändå jobba några timmar om det skulle bli något jobb i morgon.

  • Nära Tomtavägen -, Rimbo

Gillar

Kommentarer

Så är det då dags för Halloween igen.Som vanligt är den stora frågan om vilken dag det är som det är Halloween,i olika medier.Men i USA är det idag,Alltid samma datum,varför kan vi inte ha samma dag här i Sverige,istället för att tjafsa om vilken helg det är?? Vill man ha en fest så får man väl välja vilken helg man vill ha den,helgen före eller efter "den riktiga dagen". Annars tycker jag att man "ska" springa runt och fråga om BUS eller Godis just den Rätta dagen.Eller vad tycker ni? Jag har köpt hem lite godis ifall att det ringer på nån ikväll.Och en liten pumpa som jag ska gröpa ur och tända ikväll på trappen.

  • Nära Smedjevägen , Rimbo

Gillar

Kommentarer

Nu så,efter mycket om och men ska vi äntligen börja att sortera matavfall.Fick sakerna i går.Det har varit på gång i flera år att vi ska börja att sortera sopor,Vi skulle få påsar med olika färger,att sortera plast,papper,mat m.m Sen skulle man slänga allt samma tunna och sen skulle allt sorteras på ett löpande band,typ.Men det blev inte av.Så vi börjar med matavfall.Byhåla är först ut i kommunen.Våran kommun är väldigt sen med att sortera hushållssoporna.

  • Nära Tomtavägen, Rimbo

Gillar

Kommentarer