Tycker att denna dag har känts så lång.Har inte gjort då mycket idag.Det var badtunna vid bastun idag och i morgon är det oxå badtunna,när det är Valborg.
Kvällen avslutades vid Sturebryggan med mat i goda vänners lag.Men det var ingen värme ute,Satt med filtar om oss,trevligt hade vi i kylan.

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Sommarsäsongen börjar nu och genast är det mer folk och rötelse här nu.Fast många vagnar kan inte komma på plats för det är så blött i marken.Nu kan man även sitta i förtältet utan att frysa.Sen är vagnen lite sned pga tjälen släpper och marken rör sig.

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Dollarstore öppnar i Norrtälje idag,Ides inte gå in och trängas när de öppnade.Det var lång kö fortfarande,typ kl 10.20.Hur trångt skulle det inte vara inne då?? Hinner nog med att handla där.Det är bara dumt att gå till en affär på öppningsdagen.Iallafall om man vill trängas.Hade tänkt att gå in på ÖB,som ligger precis bredvid,men det var så dåligt med parkeringsplatser just där.Det var COOP i denna byggnad förut,sen flyttade COOP ,och så har lokalen stått tom ett ta,säkert några år.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer