Eftersom jag är så morgonpigg,nu när vi har fått vintertid,så blir det tidiga promenader med vovven på morgonen.Tog denna bild i morse i centrum.Sen blir jag kvällstrött i stället,vilket jag iof kan vara jämt,oavsett vad det är för tid.

Har varit och lämnat in min bil på verkstan för att det ska ställa in halvlyset.Fick ju anmärkning på besiktningen förra året,och nu är det snart dags att besikta igen.De skulle ringa när de var klara,menar inte hört nåt än.

Sen har jag varit till tandläkaren och laga 2 hål,ett uppe på höger sida och ett nere på vänster sida.Har fortfarande bedövning kvar,och jag som är hungrig.Ska inte äta så länge som jag har bedövningen kvar.Jag som är så hungrig.Försökte mig på att äta en korv med bröd ändå,men det gick inget bra,Känner mig helt sned runt munnen och det känns som om jag dreglar hela tiden.Men jag tror att bedövningen är på G att släppa lite nu.

Ja,och så håller de på att göra ett frekvensbyte på TV-kanalerna,vilket gör att det blir störningar på TV:N.Ibland försvinner bilden.Vi får göra ny kanalsökning efter kl 18 ikväll,har vi fått info om.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Metapic
En sväng till Arninge Centrum har det blivit nu på förmiddagen.Sofia behövde vinterskor,Hon hittade ett par och jag köpte oxå ett par,som man kan ha nu,innan snön kommer.Vi handlade på skopunkten.Vi var även in på HM,en bokhandel och på Granngården.Sofia handlade på som vanligt.Jag köpte hundgodis och en adventskalender på Granngården till våran hund Milou.Han tyckte om godiset iallafall,sen får vi väl se vilket betyg kalendern får...

Det märks här hemma att Andreas är borta och vi är bara 3.Det blir mindre med tvätt och det går åt mindre mat.Han ska oxå ha matlåda om dagarna."Tur" att han är borta just denna vecka då det är Linas Matkasse.Dessa veckor räcker det inte till 4 middagar och 2 matlådor,eftersom vi har middag för 4 personer.Har man tur så räcker det till att göra matlåda till en person,Nu har Andreas köpt 20 frysta matlådor från praktikstället.Bra att ha som reserv.
  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer

Inte kunde jag somna om när maken åkte till jobbet i morse vid 5-tiden.Låg där klarvaken och snurrade i sängen,så jag gick upp.Hur kul är det då? Nog för att jag är morgonpigg,men det kändes lite väl tidigt.Samtidigt lite mysigt.Skönt att få en synd för sig själv,se på TV,dricka lite kaffe...Nu när det är lov,får man inte bestämma över TV:n på dagarna.....Se på TV,kolla ipad är dotterns intresse.Vara med kompisar?? Nej.Hon är ju 15 år,och vill helst vara hemma.Hon vill inte gärna aktivera sig själv,och jag har inte lust att aktivera en 15-åring,när det är lov.Sånt ska man kunna göra själv i den åldern.Fast jag vet att hon har svårt att göra det,då hon har en diagnos med sociala problem.Och med kommunikationen.

Gillar

Kommentarer